Του έφερε… γούρι η Ελιά

Ο ΠΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΟΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πόρος χθες στην Ελιά (αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκεί φέτος και του έφερε…. γούρι) επί του Πανακρωτηριακού με σκορ 3-1 και ελπίζει σοβαρά πλέον ακόμα και να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Όλα έγιναν μετά το 69’ αφού  εκείνο το λεπτό, ο Ποκόνγκ άνοιξε το σκορ και από εκεί και πέρα ο Πόρος έφτασε σε δύο ακόμα γκολ με τους Ζαχαριουδάκη (79’) και Αμαραντίδη (80’) να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Πανακρωτηριακός, παρά την ήττα του, κρατά σφιχτά την 4η θέση και είναι στο +3 από τον 5ο ΠΟΑ που ήρθε ισόπαλος με τον ΑΟΑΝ κι ενώ οι δύο ομάδες θα εκτίσουν το ρεπό τους στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Κόλτζου πέτυχε στο 87’ ο Δρακάκης από το σημείο του πέναλτι.

Διαιτήτευσε ο  Ρ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

ΠΟΡΟΣ: Παπαδόπουλος, Μαυροειδής, Σκουλάς, Τριανταφυλλίδης, Πολυχρονάκης, Σηφάκης, Πήλιος, Ζαχαριουδάκης, Μεγάλος (80’ Αμαραντίδης), Σένκα (Πατινιώτης), Ποκόνγκ

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης, Κοζάκης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπακαστρήσιος, Κτιστόπουλος, Μπάτζιο, Βασιλομιχελάκης, Τζόρνταν,  Μπερντίος, Δρακάκης.

 

ΣΟΥΤΖΗΣ: “Να γίνει η Ελιά το… κάστρο μας”

“Στόχος μας είναι να κάνουμε τη νέα μας έδρα, στην οποία προπονούμαστε εδώ και καιρό αλλά παίξαμε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, κάστρο. Εμείς δεν πρέπει να μείνουμε στους πανηγυρισμούς, έχουμε παρά πολύ δρόμο μπροστά μας” δήλωσε ο προπονητής του Πόρου κ. Σουτζής και συμπλήρωσε.

« Όταν μπουν και όλα τα παιδιά που έχουμε πάρει που είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και χαρακτήρες θα φτιάξουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τα πρώτα δείγματα γραφής των παικτών που ήρθαν μέχρι τώρα και έπαιξαν είναι πάρα πολύ καλά με ποιότητα και διάθεση. Θα κάνουμε άλλη μία μεταγραφή σε θέση που θεωρώ ότι χρειαζόμαστε».

Ο προπονητής του Πανακρωτιριακού κ. Κόλτζος είπε: «Χάθηκε μία ευκαιρία να κλειδώσουμε τα πλέι οφ. Θα πάρουμε ποδοσφαιριστή μόνο αν είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Πόρος δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου γύρου. Από τη μέση και μπροστά είναι μία ομάδα πάρα πολύ ποιοτική».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει