ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλημέρα και υπομονή με τη νέα κακοκαιρία. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, θα έχουμε λασποβροχή, λόγω της αφρικανικής σκόνης που θα συνοδεύσει τις έντονες βροχοπτώσεις.

ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ φοβούνται πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά και καταπτώσεις και κατολισθήσεις, καθόσον τα εδάφη και τα πρανή είναι ήδη βεβαρυμένα από την προηγούμενη κακοκαιρία.

ΜΑΚΑΡΙ τα φαινόμενα να φτάσουν στην Κρήτη με μειωμένη ένταση, καθώς θα είναι οδυνηρό να επαναληφθούν καταστροφές σαν και αυτές πέρυσι στη δυτική Κρήτη.

ΚΑΙ ΣΑΝ να μην έφτανε η κακοκαιρία, έρχεται και η εποχική γρίπη για να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ώρα οι καπνοί από τις φωτιές της Αυστραλίας έχουν περάσει από τον μισό πλανήτη και σύμφωνα με τη ΝΑSΑ θα τον γυρίσουν ολόκληρο!

ΑΠΟ ΜΙΑ άποψη καλό είναι αυτό για ν’ αντιληφθούν όλοι τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ τώρα ο Κοντονής ως τιμητής της δικαιοσύνης για να μας πει ότι η υπόθεση του Noor 1 καθυστερεί χαρακτηριστικά…

ΠΟΙΟΣ; Αυτός που συνομιλούσε ως υπουργός με πρόεδρο τιμωρημένο με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και συναινούσε στη διακοπή αγώνων υπέρ της ομάδας του!

Ε, ΑΥΤΟ το λες και συριζαϊκό θράσος!

ΟΛΟ ΓΙΑ τον ΒΟΑΚ ακούμε, αλλά επισήμως τίποτα. Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και ο πρωθυπουργός που θα κατέβει λέει στο επόμενο δεκαήμερο για ανακοινώσεις.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ διάστημα αναμένεται και η κάθοδος του Καραμανλή του Αχιλλέως, για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι και όχι μόνο.

ΓΙΑ ΝΑ δούμε… διότι, αν δεν έχουμε και τώρα κάτι χειροπιαστό, θα πρέπει ν’ ανησυχούμε.

Η ΕΛΛΑΔΑ, λέει, είναι στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης σ’ επίπεδο στρατιωτικής δύναμης.

ΚΑΛΟ πλασάρισμα, δε λέω, αλλά όταν ο βασικός σου αντίπαλος είναι στο νούμερο δέκα, το φοβάσαι σαν το πυρωμένο σίδερο το «θερμό επεισόδιο» με την Τουρκία.

ΤΙ ΣΑΣ κάνουν, βρε σύντροφοι, τα κολέγια και τα πολεμάτε; Έλεος πια, χολέρα έχουν τα κολεγιόπαιδα, όπως θα έλεγε και ο Σωκράτης Κόκαλης;

 

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει