Ο Μονιάκης στον ΟΦA και άλλες μεταγραφές ομάδων της ΕΠΣΗ

ΔΥΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δυο αγώνες εξ αναβολής θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ο ΠΑΝΟΜ θα υποδεχθεί τις Μοίρες στη Χερσόνησο στις 3μμ  με διαιτητή τον Ζαφείρη Α. και βοηθούς τους Σφακιανάκη Δ., Συναδινάκη.

Για την 10η αγωνιστική της Γ΄ κατηγορίας, το Μαρτινέγκο θα αντιμετωπίσει τη Ροδιά στο γήπεδο του Εργοτέλη στις 4μμ με διαιτητή τον Κυριακόπουλο και βοηθούς τον Ρεμεδιάκη και την Κωνσταντάκη.

Α1

Ο ΟΦΑ ολοκλήρωσε χθες μια πολύ σημαντική μεταγραφή καθώς απέκτησε δανεικό από τον Αλμυρό τον Μανόλη Μονιάκη.

«Ο Μονιάκης έχει περισσότερες από 150 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες με την φανέλα του ΟΦΗ, της ΑΕΛ και της Κέρκυρας, έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική u19 και u21 και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για παραμονή στην κατηγορία.  Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΦΑ.

Στην απόκτηση του Αντώνη Παπουτσιδάκη προχώρησε η  Μινωική. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από ένα εξάμηνο στην Γ΄Εθνική και στον Ηρόδοτο επιστρέφει στη Μινωική καθώς έχει θητεύσει με  επιτυχία  στο παρελθόν στην ομάδα της Φορτέτσας.

Α2

Συνεχίζει το μεταγραφικό πάρε δώσε  ο ΕΓΟΗ. Τελευταία χρονικά μεταγραφή είναι αυτή του έμπειρου Μάνου Παπουτσάκη ο οποίος αγωνιζόταν στο Άλογο Μαλεβιζίου και  στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα  του Αλμυρού, Λίντο, ΑΟΚαμινίων και ΟΦΑ.

Αντίθετα ελεύθερος από τον ΕΓΟΗ έμεινε ο 26χρονος ακραίος επιθετικός Γιώργος Βαρδονικολάκης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» και είναι ελεύθερος.  Ο Βαρδονικολάκης  αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια τη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Β’

Στην πρώτη του μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε ο ΟΦΑΜ με την απόκτηση του Κώστα  Καπίρη, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Άμιλλα Περιστερίου.

Ο Καπίρης είναι ακραίος αμυντικός έκανε προπονήσεις από τον Σεπτέμβριο και πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ.

Στην απόκτηση του Νίκου Αδαμάκη προχώρησε ο ΠΑΟ Δειλινών.  Ο  Αδαμάκης έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Καμινίων και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”.

Δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές απέκτησε η Παλιανή ως δανεικούς από τον Ερμή Ατσαλένιου.

Πρόκειται  για τον 15χρονο Γιάννη Λαδόπουλο που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και τον 17χρονο Στέλιο Φουντουλάκη που είναι ακραίος αμυντικός που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την Παλιανή στην προσπάθειά της στην Β2 ΕΠΣΗ στο υπόλοιπο της σεζόν.

Στην απόκτηση του Σταύρου Τζωρακολευθεράκη προχώρησε ο Μοχός. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τις Γούβες και πλέον θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν στον Μοχό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Γ’ Εθνική με τον Ρούβα, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Διαγόρα, Πήγασου, Ρωμανού, Δαφνών και Γουβών.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει