ΝΕΚΡΟΣ 79ΧΡΟΝΟΣ: Μακελειό τη νύχτα στις Μοίρες

Νεκρός μπροστά στα μάτια των εγγονιών του έπεσε χθες το βράδυ ένας 79χρονος στις Μοίρες. Τον άτυχο ηλικιωμένο, ο οποίος βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του, φέρεται να πυροβόλησε χωρίς λόγο και αιτία 51χρονος αγροτοκτηνοτρόφος από τον Ζαρό.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε στην πλάτη και η σύζυγος του θύματος, η οποία αρχικώς διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο εφημερεύον νοσοκομείο. Από το πιστολίδι επικράτησε πανικός, με τα σοκαρισμένα εγγόνια του ηλικιωμένου ζευγαριού να προσπαθούν να διαφύγουν κακήν-κακώς, ενώ στο πόδι «σηκώθηκε» ολόκληρη η γειτονιά.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν  ότι ο 51χρονος δράστης αναζητούσε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία είχε ενοικιάσει μία γκαρσονιέρα, ιδιοκτησίας του 79χρονου θύματος. Περίοικοι που βρέθηκαν στον τόπο της αιματοχυσίας ανέφεραν στην «Π» ότι αρχικώς χτύπησε την πόρτα άλλης γκαρσονιέρας όπου έπαιζαν τα εγγόνια του θύματος.

Τα παιδιά έτρεξαν στον παππού τους προκειμένου να τον ενημερώσουν ότι κάποιος μεθυσμένος χτυπούσε την πόρτα τους.  Ο 79χρονος βγήκε στη βεράντα για να δει τι συμβαίνει. Ο 51χρονος ανέφερε το όνομα της εν διαστάσει συζύγου του και ρώτησε αν πράγματι είναι νοικάρισσά του. Όταν εκείνος αποκρίθηκε θετικά, ο 51χρονος φέρεται να ρώτησε: «Και σου δίνει πολλά;».

Ακολούθησε μία σύντομη κουβέντα και τότε, με βάση τα όσα αναφέρονται, ο 51χρονος έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε. Στις Μοίρες έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ μέσα στη νύχτα γίνονταν προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 51χρονου.

Μάλιστα ενεργοποιήθηκαν και τρίτα πρόσωπα σε μία προσπάθεια να τον πείσουν να παραδοθεί. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το μακελειό αναμένεται να αποσαφηνιστούν στο πλαίσιο της προανάκρισης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει