Το συγκινητικό “αντίο” στην Ρενάτα

Λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας γιατί το πιο σημαντικό είναι η ίδια η ζωή.

Οι φίλοι του Πανιωνίου και του ΟΦΗ τίμησαν τη μνήμη ης Ρενάτας και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη Θύρα 3 όπου άφησαν λουλούδια αλλά και το πανό που είχαν αναρτήσει πέρυσι στο “Γεντί Κουλέ”.

Τη μνήμη της τίμησαν και οι δύο ομάδες, αφού οι 22 ποδοσφαιριστές πήγαν μπροστά από την Θύρα 3 και άφησαν λουλούδια δείχνοντας ότι η Ρενάτα μπορεί να έφυγε από τη ζωή, αλλά έστω και από αλλού θα είναι πάντα δίπλα στον αγαπημένο της Πανιώνιο.

Μάλιστα οι οργανωμένοι του Πανιωνίου οι Panthers Club 1983 εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον κόσμο του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ζούμε για να διδασκόμαστε. Και η ζωή πάντα έχει κάτι καινούριο να μας μάθει.

Με αυτούς που το μόνο που είχαμε μεταξύ μας να θυμηθούμε ήταν τα σκηνικά και μια οπαδική αντιπαλότητα, μια γυναίκα έφερε τα πράγματα έτσι (χάνοντας δυστυχώς τη ζωή της ούτως ώστε να συμβεί αυτό) για να καταλάβουμε πως τελικά είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Πήραν καράβια και αεροπλάνα για να έρθουν στην Αθήνα για μερικές ώρες.

Να τιμήσουν την Ρενάτα, να αφήσουν ένα στεφάνι, λουλούδια και τα κασκόλ στη μνήμη της.

Πολλοί δεν πρόλαβαν ούτε μισό ημίχρονο να δουν την ομάδα τους, καθώς η ώρα του αγώνα σε σχέση με την αναχώρηση των μέσων που έπρεπε να πάρουν για την επιστροφή δεν τους επέτρεπε να μείνουν για παραπάνω.

Ένα μεγάλο RESPECT για τους οπαδούς του Ο.Φ.Η, Snakes 4 Heraklion club, που σχημάτισαν για τη Ρενάτα μια (μετά την βιολογική της και τον Πανιώνιο) επιπλέον οικογένεια στη δύση της ζωής της.

Ευχαριστούμε για όσα κάνατε όσο ζούσε. Σας σεβόμαστε για όσα κάνατε μετά.

Η κρητική λεβεντιά βρίσκεται στο πέταλό σας.

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Κέντρο αλάνι, περαστικά και γρήγορα πάλι κοντά μας».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει