ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΗ: Σήμερα με το Λασίθι στο Ατσαλένιο με στόχο το τρίποντο

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων των  Ενώσεων και οι ομάδες του Ηρακλείου υποδέχονται στο Ατσαλένιο τις αντίστοιχες του Λασιθίου.

Πρώτη χρονικά αγωνίζεται η Μικτή Κ12 ΕΠΣΗ στις 12:30 που στοχεύει τη νίκη για να διατηρήσει την διαφορά στην πρώτη θέση από τις ομάδες που ακολουθούν.

Ο ενωσιακός προπονητής Αντώνης Μανιδάκης έχει καλέσει 15 παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο στις 11.15 το πρωί.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι Λυγεράκης, Πετούσης, Βαρδάκης, Κλάδος, Αδαμάκης(Λίντο) Λαγουδάκης, Ακουμιανάκης(ΠΑΟ), Πάγια(ΠΟΑ), Σταματάκης, Αλεξανδράκης(Αθλόπολις), Λούρος(Εργοτέλης), Κοσόγλου, Λέιβις(Χερσόνησος), Σμαραγδάκης(ΑΟΤ), Ασμαργιανάκης(Ερ. ΟΦΗ).

Στις 2 το μεσημέρι ξεκινάει ο αγώνας για την Κ-14 Ηρακλείου με το Λασίθι. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην 2η θέση και θα επιδιώξει τη νίκη για να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή.

Ο Ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός επέλεξε 18 παίκτες  που πρέπει να  βρίσκονται στις 12:00 στο γήπεδο του ΠΟΑ:

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Παπαδάκης, Κατσαβούνης, Βασιλάκης, Πάπα, Γκούντελος, Σπανάκης, Λεσάι(Εργοτέλης), Αδαμάκης, Κώττας, Περάκης(Λίντο), Γκιαουράκης, Κουτουπιάς, Νοικοκυράκης, Μαθιουδάκης(ΠΑΕ ΟΦΗ), Χρονάκης, Κουγιός(ΠΟΑ), Καραπαθάκης, Ανδρόνας(ΠΑΟ)

Αναλυτικά ως έχει η εικόνα στις δύο κατηγορίες:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ12

  1. Ηράκλειο 9 (14-1)
  2. Χανιά 4 (5-3)
  3. Ρέθυμνο 4 (3-5)
  4. Λασίθι 0 (0-12)

4η αγωνιστική

Χανιά-Ρέθυμνο

Ηράκλειο-Λασίθι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ14

  1. Χανιά 7 (6-2)
  2. Ηράκλειο 5 (5-4)
  3. Λασίθι          3         (4-5)
  4. Ρέθυμνο 1 (1-6)

4η αγωνιστική

Χανιά-Ρέθυμνο

Ηράκλειο-Λασίθι

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει