ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ: Η ΔΥΠΕ Κρήτης τιμά τον εθελοντισμό

Τον εθελοντισμό στο πρόσωπο εκείνων που με τις δράσεις τους ενισχύουν τις υπηρεσίες περίθαλψης των κατοίκων των Ανωγείων τιμά η ΔΥΠΕ Κρήτης σε εκδήλωση που οργανώνεται το Σάββατο στα Ανώγεια.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στις 11.00 π.μ., η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, σε συνεργασία με το Κ.Υ. Ανωγείων και τον Δήμο Ανωγείων, πρόκειται να πραγματοποιήσουν εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα παραληφθεί επίσημα η δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB προς το Κ.Υ. Ανωγείων και συγκεκριμένα ενός (1) ψηφιακού έγχρωμου υπερηχοτομογράφου, τύπου CleorVue 350 και ενός (1) φορητού υπερηχοτομογράφου, τύπου Ultrasound.

Δύο υπερσύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων που αναμένεται ότι και με την εθελοντική συνεισφορά εργασίας που συνεχίζει ανιδιοτελώς να παρέχει στα Ανώγεια ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Λαϊκού Γ.Ν. Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Μερκούρης, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του Κ.Υ. στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Υ. Ανωγείων, παρουσία των θεσμικών και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Κρήτης, εκπροσώπων του δημόσιου συστήματος υγείας και της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Ανωγείων.

Κατά τη διάρκειά της, η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης επιδιώκοντας να θέσει στο επίκεντρο του διαλόγου αξιέπαινες εθελοντικές δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας,  ανθρωπισμού και αλληλεγγύης προς τη τοπική κοινωνία, θα τιμήσει τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ασφαλιστικού Ομίλου Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, για την ευγενική δωρεά, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΝΕΚ, κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, για τη δωρεάν μετάβαση που παρέχει προς και από την Κρήτη κάθε μήνα τα τελευταία οκτώ συνεχόμενα έτη στον δ/ντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Αθηνών «Λαϊκό», κ. Κωνσταντίνο Μερκούρη και τη σύζυγό του κα Ευφροσύνη Πιέρρου, δ/ντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, η οποία είναι η οργανώτρια της τακτικής καρδιολογικής εξέτασης και παρακολούθησης των κατοίκων της περιοχής, και τον συντονιστή δ/ντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. «Λαϊκό» Αθηνών, κ. Ιωάννη Μπαρμπετσέα, για τη νοσηλεία και την περίθαλψη που με ανιδιοτέλεια προσφέρει, μέσω της κλινικής και του νοσοκομείου στο οποίο υπηρετεί, σε πολλούς καρδιολογικούς ασθενείς των Ανωγείων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει