Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου

Πέφτει αύριο η αυλαία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 8ο όμιλο της Κρήτης με τα πάντα να έχουν κριθεί σε ό,τι αφορά τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Στα πλέι οφ θα παίξουν Επισκοπή, Γιούχτας, Ηρόδοτος και Πανακρωτηριακός και στα πλέι άουτ ΠΟΑ, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ΑΟΑΝ, Πόρος και Ρεθυμνιακός.

Το μοναδικό κίνητρο που έχουν οι ομάδες είναι η βαθμολογική διαφορά καθώς μπαίνουν στο έξτρα πρωτάθλημα κουβαλώντας τους βαθμούς που έχουν.

Ο Γιούχτας υποδέχεται αύριο (3 μ.μ.) στο φινάλε τον ουραγό Ρεθυμνιακό και θέλει να κλείσει με νίκη για να διατηρήσει ή και να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή.

Στο παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό, ο Μηνάς Πίτσος έχει τις σημαντικές επιστροφές των Κόλλια που αποθεραπεύτηκε και Βελονάκη που εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα, εκτός από τον Σταθόγλου που δεν θα μπορέσει λόγω του τραυματισμού του να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζανή.

*Ο Ηρόδοτος ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Επισκοπή αύριο στις 3μμ  στο Ρέθυμνο.

Στην χθεσινή προπόνηση οι παίκτες του Αντώνη Ανδρουλάκη ασχολήθηκαν με τελειώματα φάσεων και την επικοινωνία μέσων και επιθετικών.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα  και θα είναι πρωϊνή (9.30). Έπειτα θα ανακοινωθεί από τον προπονητή η αποστολή για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής.

Από τον αυριανό αγώνα θα λείψει ο Αννιτσάκης, που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης μιλώντας  στο επίσημο σάιτ της  ομάδας  πριν από το ντέρμπι της Κυριακής είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε όλα στην κατηγορία.

Η Επισκοπή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως όλους τους άλλους. Θέλουμε να  τελειώσουμε το πρωτάθλημα με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και να γίνει ό,τι χρειάζεται για τον Ηρόδοτο του… αύριο.

Είχαμε αυτήν την βδομάδα κάποιες ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό μας. Στην ομάδα μας ήρθε ένας ποδοσφαιριστής (Αλέξανδρος Ζαφειράκης) με εμπειρία, που θα μας βοηθήσει στην δύσκολη συνέχεια».

*Ο Πόρος μετά τις δυο σερί εντός έδρας  νίκες που τον έφεραν εκτός τελευταίας θέσης πηγαίνει στον Άγιο Νικόλαο για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ με τον οποίο τον χωρίζει ένας βαθμός. Η ομάδα του Μανόλη Σουτζή θα προσπαθήσει να πετύχει ένα ακόμα τρίποντο για να ξεφύγει και από την προτελευταία θέση και να πάει με περισσότερες ελπίδες στα πλέι άουτ.

Aναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής είναι:

Κυριακή 26/01 (3 μ.μ.)

*ΑΟΑΝ-Πόρος: Τρίγκας (Χανίων), Λιοδάκης, Βασίλογλου (Ρεθύμνου).

*ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Πανακρωτηριακός : Βασάκης, Γαρεφαλάκης Στ., Μαυρανταωνάκης Α. (Ηρακλείου).

*Γιούχτας-Ρεθυμνιακός : Κουκουράκης (Χανίων), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Κολοκοτρώνης (Χανίων).

*Επισκοπή-Ηρόδοτος:  Τζάμος (Καστοριάς), Μαυρεδάκης, Μαρκετάκης (Χανίων).

Ρεπό: ΠΟΑ

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει