Στα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ του Ηρακλείου…

Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο στα γήπεδα. Εκεί όπου υπάρχουν χαρές αλλά και λύπες. Δηλαδή η ζωή…

Ας δούμε, λοιπόν, που αγωνίζονται οι ομάδες μας στα Εθνικά πρωταθλήματα και στα τοπικά ανδρών-γυναικών σε μπάσκετ και βόλεϊ μια και η πλούσια ύλη μας δεν αφήνει χώρο για πολλές λεπτομέρειες. Ας είναι…

Εντός ο ΟΦΗ στο μπάσκετ

Ξεκινώντας από τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ το Ρέθυμνο σήμερα στις 3.30μ.μ. υποδέχεται τον Πανιώνιο για την Α1 (Μπορμπαντωνάκης κομισάριος, Σπανουδάκη, Σμυρνάκης, Γιακουμάκη, Αποστολάκη οι κριτές).

Για την Β’ Εθνική ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ αύριο Κυριακή στις 5μ.μ. αγωνίζεται με τον Έσπερο με διαιτητές τους κ.κ. Κοτσίμπο, Τσακαλογιάννη, Μαρκόπουλο (κομ. Ευαγγελινός, κριτές Καπετάνιου, Φραγκάκη, Γαστεράτος).

ο ΑΟΚ Χανιά στην Γ’ Εθνική αύριο στα Χανιά παίζει με τον Ερμή Σχηματαρίου (κομ. Πετράκης, κριτές Πλουμίδης, Πλουμίδου, Μωραϊτάκη) και για την Α1 γυναικών ο ΟΑΧ στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Οι Κρήτες διαιτητές παίζουν: Κατραχούρας (Ήφαιστος-Λαύριο Α1), Μάλαμας (Λάρισα-Ιωνικός Ν. Α2 την 1η Φεβρουαρίου και σήμερα Παγκράτι-Καρδίτσα Α2  μαζί με την Κώτσου), Χριστινάκης (Ψυχικό-Αγρίνιο Α2) και Καρανικόλα Αλ., Χατζημάρκος, Σκανδαλάκης (Μελίσσια-Γιάννινα Α1 γυν.).

Στο πρωτάθλημα ανδρών ΕΚΑΣΚ που αρχίζει ο β’ γύρος έχουμε σήμερα Σάββατο: Αναγέννηση-Κύδων, 4μ.μ. Καρανικόλα-Κατσούγκρης, (Καπετάνιου, Μελαμπιανάκης, Τρούλη), Δειλινό-Μεσσαρά 5μμ. Αλικαρνασσός Χαλαμπαλάκης-Καλαϊτζάκη, (Λουλούδης, Κτιστάκη, Σπυριδάκη), Πεδιάδα-Ανδρογέας 5μ.μ. Χερσόνησος, Σκανδαλάκης-Μαλλιαράκη, (Φωστήρας, Μαραθιανός, Βαρούχα).

Ιεράπετρα-”Ηράκλειο” ΟΑΑ 6μ.μ. Βαλούρδος-Γεωργιλάκης, (Σακουλάκης, Χρ. Σμυρνάκης, Σωμαράκη), Ακ. Ρεθύμνου-Ηρόδοτος 8μ.μ. Πετράκης-Θεοδωράκης, (Μαρκουλάκη, Παντουβάκη, Πασχαλίδη).

Ξανά Πατέλες η ΑΘΛΕΣΗ στο βόλεϊ

Τον ΠΑΟ εκτός έδρας αντιμετωπίζει τέσσερις μέρες μετά το Κύπελλο ο ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική της Volley League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, περιμένει να έχει στη διάθεσή του και τον Κολομβιανό Λουκούμι, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, καθώς από πλευράς ΟΦΗ, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να αγωνιστεί.

Περιμένουν απλά το «πράσινο φώς» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ, τονίζει: «Παίζουμε με μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε τον Λουκούμι, γιατί η παρουσία τους μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Διαιτητές Βουδούρης-Μουλά.

Στην Α2 ανδρών η ΓΕΗ εκτός έδρας αγωνίζεται με την Δραπετσώνα σήμερα στις 12μ. ενώ οι γυναίκες του συλλόγου για την Α2 πηγαίνουν στις 4μ.μ. στο Γουδί και αντιμετωπίζουν τους Αμπελόκηπους. Η ΑΘΛΕΣΗ ξανά στο Ηράκλειο, όπου σήμερα στις 4μ.μ. στις Πατέλες παίζει με τον Ηρακλή. Διαιτητές Καραπουλάκης-Κληματσίδα (κομ. Αβραμοπούλου).

Στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΕΚ αύριο θα παίξουν Ακρωτήρι-ΣΦΠΧ (7μ.μ.), Κύδων-Σούδα (9.30μ.μ.) και Αρκάδι-Ν. ΟΠΕΡ (5μ.μ.) ενώ στις γυναίκες Κύδων-ΣΦΠΧ (7.30μ.μ.), ΟΦΗ-Αετός (1.30μ.μ. Αβραμοπούλου, Καραπουλάκης και σημ. Πακιουφάκη), Παγχανιακός-Πήγασσος (6μ.μ.) και Ακρωτήρι-Ν. ΟΠΕΡ (5μ.μ.).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει