Επί παντός… αθλητικού

Πλέι οφ χωρίς ενδιαφέρον…

Τα πλέι οφ στον 8ο όμιλο θα γίνουν γιατί πρέπει…να γίνουν.

Με την Επισκοπή να έχει 7  βαθμούς διαφορά από τον 2ο, 13 από τον 3ο   και 15 από τον 4ο τι ενδιαφέρον μπορεί να υπάρχει αφού ουσιαστικά…2,5 ομάδες (Ηρόδοτος και Πανακρωτηριακός σε μεγαλύτερο βαθμό και ο Γιούχτας σε μικρότερο) θα παίζουν χωρίς κίνητρο.

Ας το δώσουν από τώρα στην Επισκοπή να μην ταλαιπωρηθεί και ενόψει των επόμενων μπαράζ με τους άλλους πρωταθλητές που είναι και αυτά που θα δώσουν την άνοδο…

Ν.Μ.

 

Ισοφάρισε το “Ηράκλειο” ΟΑΑ το Ρέθυμνο…

Ηράκλειο ΟΑΑ μπασκετΤο ρεκόρ των περισσότερων εντός έδρας νικών από ομάδα της περιφέρειας στην Α1 μπάσκετ, κυνηγάει το Ρέθυμνο που φέτος στο «Μελίνα Μερκούρη», έχει 8 νίκες και μόνο μία ήττα (από το Περιστέρι).

Η κορυφαία επίδοση στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος, είναι το 11-2 και το μοιράζονται οι δύο ομάδες της Κρήτης που εκπροσώπησαν την Κρήτη το Α1.

Το Ρέθυμνο το πέτυχε τη σεζόν 2012-13, όπου ηττήθηκε μόνο από τους «αιώνιους».

Το «Ηράκλειο» είχε επίσης ρεκόρ 11 νικών και δύο ηττών στη σεζόν 1997-98.

Είχε ηττηθεί μόνο από τον Παναθηναϊκό στην παράταση με 80-79 και από τον ΠΑΟΚ με 86-65. Θεωρητικά πάντως το «ταβάνι» για το Ρέθυμνο φέτος είναι οι 11 νίκες στην έδρα του, αφού την προτελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Παναθηναϊκό (Λαύριο, ΠΑΟΚ, Λάρισα τα άλλα ματς).

Μ.Β.

 

Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚΛάθος παίκτη…

Τον Γιαννούλη του ΟΦΗ έστειλαν  στην Νάπολι οι Ιταλοί.

Προφανέστατα μπέρδεψαν τον Δημήτρη Γιαννούλη (φώτο) του ΠΑΟΚ με τον αδερφό του που παίζει στον ΟΦΗ και έτσι δεν ήθελε και πολύ να γίνει το λάθος.

Ο Κώστας Γιαννούλης του ΟΦΗ είναι καλός παίκτης μεν αλλά λίγο μεγάλος σε ηλικία για τους Ναπολιτάνους…

Ν.Μ.

 

 

ο Βαγγέλης ΜπραουδάκηςΠαραίτηση Μπραουδάκη

Την παραίτησή του από Διευθυντή Επικοινωνίας του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, υπέβαλε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος εξήγησε ότι έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί, προκειμένου να μη συνδεθεί η προσπάθειά του να βρει το δίκιο του από τις κατηγορίες του ΠΑΟΚ (ότι παρευρέθηκε στη συνάντηση μεταξύ παραγόντων του Ολυμπιακού και ανθρώπων οικείων της ΕΕΑ), με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μ.Β.

 

COSMOS SPORTΚοντά στον στίβο του ΟΦΗ τα COSMOS SPORT

Κοντά στην προσπάθεια του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, παραμένει για 2η συνεχόμενη χρονιά, η αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών COSMOS SPORT.

Η Cosmos Sport, είναι η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών και ιδρύθηκε το 1982. «Τα Μεγαλύτερα Επώνυμα Brands είναι στα καταστήματα Cosmos Sport και είναι έτοιμα να σου προσφέρουν ότι χρειάζεσαι!

Βρες τα όλα στο No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές και Απίστευτες Προσφορές, με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η και το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της εταιρείας COSMSOS SPORT για την υποστήριξη και την προσφορά τους προς την μεγάλη οικογένεια του Ο.Φ.Η.

 

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Λιώλης

Ο πιο μεγάλος… ροκ σταρ του ελληνικού βόλεϊ

Η φωνή του είναι αν μη τι άλλο χαρακτηριστική. Την ξέρει ολόκληρη η Ελλάδα κι ας αγνοεί τη μορφή του, ένα μεγάλο κομμάτι της. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Νίκο Λιώλη που θα έρθει και αύριο στο Ηράκλειο για να περιγράψει το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για την Α1 βόλεϊ.

O άνθρωπος που έδωσε φωνή στο ελληνικό βόλεϊ, αφηγήθηκε στο Contra.gr τη ζωή του.

«Το 1995 βρέθηκα μπροστά στο δίλημμα, μπάσκετ ή βόλεϊ. Επέλεξα το βόλεϊ και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Συνολικά στα 32 χρόνια δημοσιογραφίας, έχω σπικάρει 3.000 αγώνες κι έχω πάει σε 261 αποστολές διοργανώσεων στο εξωτερικό.

Επί σειρά ετών, έπαιρνα τηλέφωνο στα κυλικεία των γηπέδων, με δικά μου έξοδα, για να αντλήσω όλα τα στοιχεία των αγώνων που δεν είχα περιγράψει», αναφέρει ο ακούραστος εργάτης του αθλήματος και της δημοσιογραφίας και εξηγεί το…ροκ παρουσιαστικό του: «Τα μακριά μαλλιά τα άφησα γιατί έτσι ήθελα.

Τα γένια τα άφησα για να τιμήσω τη μνήμη της μητέρας μου. Όταν έφυγε από τη ζωή, είπα ότι δεν θα ξυριστώ ξανά».

Μ.Β.

 

Έκοψε την πίτα του με Αυγενάκη ο ΠΑΣ

Έκοψε την πίτα του με Αυγενάκη ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ  έκοψε προ ημερών την πίτα του πεδίου βολής Γουβών. Τα τραπέζια στήθηκαν και οι ψησταριές άναψαν από το πρωί. Φίλοι και αθλητές πέρασαν να ρίξουν τον αγώνα τους και να πιουν ένα κρασί για την καλή χρονιά!

“Μεγάλη τιμή για μας η παρουσία του φίλου, αθλητή μας και υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έκοψε την πίτα μαζί με τον πρόεδρό μας Μαρκογιαννάκη Ιωσήφ” αναφέρει ανακοίνωση του Παγκρήτιου Α.Σ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει