ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Πλούσια δράση στο Ρέθυμνο

Ο Ποδηλατικός ΑΣ Ρεθύμνης «Ατλας», σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο και το επιμελητήριο Ρεθύμνου, διοργανώνουν σήμερα και αύριο στο λόφο του Προφήτη Ηλία (Πευκάκια), τέσσερις ποδηλατικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας, τοπικού, εθνικού και διεθνούς επιπέδου.

Συγκεκριμένα, σήμερα (12.30μ.μ.) θα διεξαχθεί ο διασυλλογικός αγώνας ΜΤΒ, «Πευκάκια 2020», με συμμετοχή από μίνι κατηγορίες έως παίδες – κορασίδες, μάστερ και ΟΠΕΝ. Αύριο (11π.μ). θα πάρει σειρά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (eliminator), με συμμετοχή από παίδες – κορασίδες έως και άνδρες – γυναίκες.

Παράλληλα θα γίνουν δύο διεθνείς αγώνες Cross Country Short Course (XCC), ένας σήμερα (4μ.μ.) και ένας αύριο (12.30μ.μ.) με τη συμμετοχή από έφηβους – νεάνιδες, έως άνδρες – γυναίκες, που γίνονται στο πλαίσιο της συγκομιδής βαθμών για αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ενός αθλητή στο αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας.

Το θέαμα αναμένεται πλούσιο, μιας και θα συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες πρωταθλητές αλλά και αρκετοί ξένοι που διεκδικούν  επίσης μια πρόκριση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει