Υγιεινός περίπατος στα Χανιά

ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ… Η Κ-19 ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 7-0

Σε υγιεινό περίπατο  εξελίχθηκε το παιχνίδι της  Κ19 του Εργοτέλη στα Χανιά  αφού οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν  της ομώνυμης τοπικής ομάδας με σκορ 7-0.

Το 0-1 έγινε  στο 7’ με τον Αζίζι  να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 23΄ο Αλεξάκης με εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα γκολ του Εργοτέλη. Στο 31’ ο Κόλα με κεφαλιά έκανε  0-3 ενώ επτά λεπτά αργότερα(38΄) ο Χαϊντίνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ στο  43’ από τον  Θεοδωράκη (0-5). Στην επανάληψη του παιχνιδιού είχαμε δυο ακόμα γκολ  με τον Αρχοντάκη στο 85’ και  τον Σταματάκη για το τελικό 0-7.

ΧΑΝΙΑ: Τριανταφυλλάκης, Ντουρμίσι, Κιμινουλάκης (60’ Κρασουδάκης), Λενταράκης, Ζαχαριουδάκης, Σκουλάς, Μαντσέλι(62’ Σαμπένι) Μαρκουλάκης (74’ Ψαριανός), Φραγκούλης (74’Λένα), Νικολουδάκης, Οικονομόπουλος,

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βλαχάκης, Στεφανάκης (60’ Μπλουσάι), Βενεράκης (46’ Μεχμετάϊ), Κόλα, Θεοδωράκης, Αρχοντάκης, Χαϊντίνι, Δασκαλάκης (70’ Μπερνίκου), Αζίζι (70’ Πάγια), Αλεξάκης (46’ Σαφακιανάκης), Σταματάκης

Ο Λευτέρης Κορνάρος  ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και από ένα μεγάλο σε έκταση σκορ. Ο τεχνικός της Κ-19 του Εργοτέλη αναφερόμενος στο παιχνίδι σχολίασε:  «Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο είχαμε τονίσει ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας.

Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε από νωρίς ουσιαστικά να δημιουργήσουμε σκορ υπέρ μας και με σύμμαχο το συνδυαστικό παιχνίδι κλείσαμε το ημίχρονο αρκετά καλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά έγινε και κάποια συντήρηση διατηρώντας όμως αγωνιστική πειθαρχία αμυντικά και επιθετικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανιών την οποία και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει