ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ: Μεγάλη συμμετοχή και στις Μοίρες

Με τα σχολεία της Μεσσαράς συνεχίστηκαν χθες για 3η ημέρα, οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ μπάσκετ 3Χ3 Γυμνασίων της ΔΔΕ Ηρακλείου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών αναμετρήθηκαν οι ομάδες των Γυμνασίων Χάρακα, Πύργου, Άγ. Δέκα, Μοιρών και Πόμπιας. Συνολικά συμμετείχαν 57 μαθητές-τριες που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 6 και 7 ομάδων. Και αυτή τη φορά βραβεύτηκε ο Όμιλος που πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ πόντων, με τη Φαιστό (Γυμνάσια Μοιρών Α’, Μοιρών Β΄, Άγ. Δέκα Α΄, Πόμπιας, Πύργου Α΄ και Μοιρών Γ΄ ) να επικρατεί της Γόρτυνας (Γυμνάσια Αγ. Δέκα, Β΄, Χάρακα , Πύργου Β΄, Πόμπιας Β΄, Πόμπιας Γ΄, Μοιρών Δ΄).

Μαθητές που συμμετείχαν στους αγώνες μπάσκετ στις Μοίρες

Οι υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΔΕ Ηρακλείου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμο Μοιρών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς και προς το ΚΤΕΛ Ηρακλείου –Λασιθίου για την προσφορά του να μεταφέρει τους μαθητές των απομακρυσμένων σχολείων, στις Μοίρες. Επιπλέον, συγχαίρουν τους γυμναστές του Γυμνασίου Μοιρών κ. Κουρτικάκη, των Αγ. Δέκα κ. Πάγιο, της Πόμπιας κ. Λαδουκάκη Γ. του Χάρακα και Πύργου κ. Θεοφιλίδη.

*Με το παιχνίδι μεταξύ 11ου ΓΕΛ και Πειραματικού (2-0), συνεχίστηκαν χθες οι αγώνες Λυκείων στο βόλεϊ αγοριών.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει