ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Έκοψε την πίτα, τυχεροί Καλογεράκης, Στεφανάκης

Σε πολύ καλό κλίμα μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 που τον επανέφερε  στην εξάδα ο Εργοτέλης έκοψε χθες την πίτα του στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου όπου σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το “παρών”.

Μέσα σε μια άκρως οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα ο  γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης  έκοψε την πίτα ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι πάνω απ’ όλα γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Καλογεράκης και Στεφανάκης με τον Μανόλη Σεβαστάκη
Καλογεράκης και Στεφανάκης με τον Μανόλη Σεβαστάκη

Υγεία και εκπλήρωση των στόχων όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας ευχήθηκαν με την σειρά τους, ο οικονομικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. Σάκης Μποβολέτης, καθώς επίσης και ο εξωδιοικητικός παράγοντα και συνεργάτης του Μάγκετ Σάμι, Μανόλης Σεβαστάκης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την πίστη τους στην δυνατότητες των ομάδων και των ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας.

Τυχεροί στην μάχη… του φλουριού ήταν o τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας Μανόλης Καλογεράκης και ο ποδοσφαιριστής της Κ19 Δημήτρης Στεφανάκης. Από σήμερα πλέον όλοι στην ομάδα βλέπουν το επόμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα με στόχο να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει