Επί παντός… αθλητικού

ΟΦΗ ΣΗΜΑ

Κανείς δεν θα ήθελε να περάσει ο ΟΦΗ με “δεκανίκια” στην εξάδα

Είναι πολλά τα σενάρια με τις ισοβαθμίες για τον ΟΦΗ. Κάποια από αυτά τον φέρνουν σε θέση ισχύος και με ισοπαλία την Κυριακή ή ακόμα κι αν χάσει από τη Λαμία.

Αλίμονο όμως αν ο ΟΦΗ μπει  σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε ισοπαλία υπάρχει ούτε ήττα με τη Λαμία, αλλά μόνο η νίκη.

Με τους τρεις βαθμούς εξαφανίζει όλα τα σενάρια και παίρνει πανάξια το εισιτήριο για τα πλέι οφ και την Ευρώπη. Κανείς φίλος της ομάδας δεν θα ήθελε να περάσει ο ΟΦΗ με “δεκανίκια” στην εξάδα…

Ν.Μ.

 

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης

Το μήνυμα του Λεωνίδα…

Ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στον «τελικό» της ερχόμενης Κυριακής με τη Λαμία. Αφού πόσταρε μια φωτογραφία του ΟΦΗ έγραψε χαρακτηριστικά  «Αν όχι εσείς, ποιοι; Αν όχι τώρα, πότε;» εννοώντας ότι αυτό το ματς αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν την αξία τους και να στείλουν τον ΟΦΗ στην Ευρώπη…

Ν.Μ.

 

ΠΑΕ ΟΦΗ σήμαΔεν υπάρχει χώρος  για γκρίνιες…

Τελικά, μάλλον κακό παρά καλό έκαναν τα αποτελέσματα της Τρίπολης και της Λαμίας στον ΟΦΗ την Κυριακή το βράδυ, αφού το σώμα βρισκόταν στο ΟΑΚΑ αλλά το μυαλό ταξίδευε στον αγώνα με τη Λαμία. Ίσως έπρεπε να προετοιμαστούν περισσότερο ψυχολογικά οι παίκτες αλλά και ο Σϊμος δεν έπρεπε, ίσως, να χρησιμοποιήσει παίκτες που  λόγω καρτών φοβήθηκαν -και λογικό είναι – να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά.

Όλα αυτά συνέβαλαν στον να μην εμφανιστεί καν ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά με “το παιχνίδι της εικοσαετίας” να έρχεται δεν υπάρχει χώρος για γκρίνιες…

Ν.Μ.

 

 

Πάρτε του τη σφυρίχτρα

Ένα απίστευτο πέναλτι που ήδη έχει γίνει viral σε όλη τη χώρα, καταλόγισε ο διαιτητής ΤζουμαλάκηςΈνα απίστευτο πέναλτι που ήδη έχει γίνει viral σε όλη τη χώρα, καταλόγισε ο διαιτητής Τζουμαλάκης, στον αγώνα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών Ροδολίβος – Σιδηρόκαστρο.

Ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων έπεσε εντελώς μόνος του μέσα στην περιοχή-σαν να αυτοπυροβολήθηκε- και ο διαιτητής προς γενική κατάπληξη, έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι αξιολογημένος και είχε τιμωρηθεί για τα λάθη του στο ματς του Εργοτέλη με τα Χανιά που είχε γίνει στο «Γεντί Κουλέ» στις 23 Δεκεμβρίου.

Επέστρεψε πριν από λίγες εβδομάδες και έκανε το «έγκλημα» της χρονιάς. Ευτυχώς που υπήρχε κάμερα για να του πάρουν μια και καλή τη σφυρίχτρα…

Μ.Β.

 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΗΜΑΠετάει αετό…  η Σούπερ Λιγκ 2…

Έγινε κι αυτό. Η Σούπερ Λιγκ 2  όρισε τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη  Δευτέρα 2 Μαρτίου που δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα αλλά η Καθαρά Δευτέρα.

Πριν από λίγες μέρες ο κόσμος του Εργοτέλη διαμαρτυρήθηκε εντόνως και είχε και δίκιο γιατί είναι η ομάδα που έχει αγωνιστεί ίσως περισσότερες φορές από κάθε άλλη Παρασκευή και η διοργανώτρια ήρθε να ορίσει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι σε μια μέρα που όλος ο κόσμος θα πετάει αετό για να δείξει ότι και αυτή μάλλον το ίδιο κάνει…

Ν.Μ.

 

 

ο Άκης Κουράκης στην Κ19 του ΟΦΗΤο μήλο κάτω απ’ τη μηλιά

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει τη φετινή σεζόν ο Άκης Κουράκης στην Κ19 του ΟΦΗ, αφού σκοράρει κατά ριπάς, όπως έκανε και απέναντι στην ΑΕΚ, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει έναν βαθμό.

Ο 20χρονος φορ με καταγωγή από τον Κρουσώνα έχει τα γονίδια του πατέρα του, Νίκου Κουράκη, ο οποίος πανηγύρισε αμέτρητα γκολ στις Εθνικές κατηγορίες και τα τοπικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Εργοτέλη, του ΠΑΟΚ (κυρίως) και άλλων ομάδων.

Τα στατιστικά του υιού Κουράκη… θαμπώνουν, αφού σε 20 παιχνίδια φέτος με την Κ19 του ΟΦΗ έχει σημειώσει 11 γκολ και 5 ασίστ!

Μ.Β.

 

 

Ιταλία πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου

Έκτακτα μέτρα στην Ιταλία

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ιταλία λόγω της εμφάνισης του κοροναϊού.

Μεγάλες περιοχές στα βόρεια της χώρας βρίσκονται σε καραντίνα και για προληπτικούς λόγους αναβλήθηκαν τρεις αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας (Ιντερ-Σαμπντόρια, Βερόνα-Κάλιαρι, Αταλάντα-Σασουόλο).

Για τον ίδιο λόγο δεν έγιναν άλλα 42 παιχνίδια σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Μ.Β.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει