Μια προφυλάκιση για τον θάνατο του λογιστή από τη Σητεία

Δικαστικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή από την Σητεία, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2019 είχε εντοπιστεί νεκρός σε δρόμο της πόλης.

Ο θάνατος του αποδόθηκε σε δηλητηρίαση από μορφίνη ωστόσο οι τραγικοί γονείς του κίνησαν όλες τις διαδικασίες ώστε να αποδοθούν ευθύνες καθώς ο γιος τους μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε στο συγκεκριμένο σημείο αντί να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Πιστεύουν ότι ο Τηλέμαχος σήμερα θα ζούσε.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης παραπέμφθηκαν για την υπόθεση δύο ντόπιοι, πατέρας και γιος με τις κατηγορίες της έκθεσης σε κίνδυνο και της διακίνησης ναρκωτικών. Ο γιος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ενώ ο πατέρας αφέθηκε με περιοριστικούς όρους.

Για την οικογένεια Κακουλίδη η εξέλιξη αυτή συνιστά δικαίωση στη μνήμη του παιδιού τους. Την υπόθεση ανέδειξε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ωστόσο οι δικαστικές εξελίξεις είχαν ήδη δρομολογηθεί, αφού το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας έκανε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες. Η επίμαχη δικογραφία είχε διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη προ μηνών.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει