Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δυνατό νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτεί ο Πόρος

Γιάννης Ασσαργιωτάκης

Σε συνεχείς επαφές βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό από τη Γαλλία όπου παραμένει για επαγγελματικούς λόγους ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης. Επαφές για τη συγκρότηση του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και για την οργάνωση της ομάδας ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική.

Οι επαφές του κ. Ασσαργιωτάκη έχουν θετικά αποτελέσματα καθώς αρκετά νέα πρόσωπα, επιχειρηματίες αλλά και από άλλους επαγγελματικούς χώρους έχουν αποδεχθεί την πρότασή του να συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση, ενώ στο συμβούλιο θα βρίσκονται και άτομα που ήταν και στο περσινό ΔΣ.

Παράλληλα θετικά έχουν απαντήσει στο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και δύο σημαντικοί επιχειρηματίες από την κοινωνία του Πόρου με την προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να επισφραγίζεται με την επιστροφή του προέδρου τον Ιούνιο στο Ηράκλειο.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι που έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση του Γιάννη Ασσαργιωτάκη και η συμμετοχή τους στο καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί είναι οι παρακάτω:  Γιάννης Ασσαργιωτάκης (επιχειρηματίας),  Αντώνης Μαρκάκης (Τουριστικός επιχειρηματίας), Αντώνης Κούτρης (επιχειρηματίας), Γιώργος Χουδετσανάκης (διευθύνων σύμβουλος εταιρείας), Γιώργος Γιαλαμάς (τυπογράφος-διαφημιστής), Μάρκος Πατεράκης (επιπλοποιός), Ζαχαρίας Πανταλός (επιχειρηματίας), Αλέξανδρος Φουκαράκης (δικηγόρος), Νικήτας Σμαραγδάκης (επιχειρηματίας), Νίκος Στεφανάκης (λογιστής), Δημήτρης Σομπότης (επιχειρηματίας)

Πέραν των επαφών για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης ο κ. Ασσαργιωτάκης εξασφάλισε την υποστήριξη επιχειρηματιών που θα βοηθήσουν εξωαγωνιστικά αλλά δεν θα βρίσκονται στο καινούργιο συμβούλιο.

Παράλληλα ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης έκλεισε συμφωνία με αθλητική διαφημιστική εταιρεία ενόψει της νέας περιόδου. Η συγκεκριμένο εταιρεία θ’ ασχοληθεί με το διαφημιστικο-χορηγικό κομμάτι του Πόρου την καινούργια σεζόν.

Ο Αλμυρός ευχαριστεί

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς της ομάδες της ΕΠΣΗ αλλά και της Κρήτης εξέδωσε ο Αλμυρός.

Αφορμή ήταν τα συγχαρητήρια που δέχθηκε η ομάδα του Γαζίου για την άνοδο της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει