Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά πάει ο Ζαρός!

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΠΣΗ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΜΕΣΣΑΡΙΤΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥΣ

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ζαρό να «κατρακυλάει» στη Β’ ΕΠΣΗ, τελικά επιβεβαιώθηκαν, βυθίζοντας στη μελαγχολία τους φίλους του. Μία ομάδα με πολλές διακρίσεις την τελευταία δεκαετία και με εξαιρετική παρουσία τα δύο τελευταία χρόνια στην Α1 (πρόπερσι τερμάτισε πρώτη αλλά έχασε στα πλέι οφ τον τίτλο),αποφάσισε για οικονομικούς λόγους να κάνει επανεκκίνηση, δίνοντας χώρο στα παιδιά της Ακαδημίας της.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση των ιθυνόντων της ομάδας, μετά τη Γ. Συνέλευση όπου αποφασίστηκε η δήλωση συμμετοχής στη Β’ κατηγορία:

«Αρχίζουμε με σύνθημά μας την “επανεκκίνηση” και με συγκεκριμένους στόχους και όραμα:

  1. Θα δημιουργηθεί μια ομάδα με αρκετά νέα δελτία ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες και θα ενεργοποιηθούν δελτία ποδοσφαιριστών από την περιοχή. Η ομάδα θα στηριχτεί κυρίως σε δικά της παιδιά με την προσθήκη ελαχίστων μεταγραφών.
  2. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων.
  3. Πρωταρχικός στόχος θα είναι η δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου, που θα απαρτίζεται από ένα αξιόλογο και καταρτισμένο προπονητικό τιμ και φυσικά από αξιόλογους ανθρώπους-ποδοσφαιριστές.

Χωρίς μεγάλα λόγια, με εργατικότητα και υπομονή, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε σε βάθος χρόνου μια ομάδα με νέα φιλοσοφία, που δεν σβήνει και δεν ξεχνάει την ιστορία της ομάδας και όσων την υπηρέτησαν.

Καλούμε την τοπική κοινωνία, το φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν, να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να είναι μαζί μας σε αυτό το βήμα».

Ένας από τους πολλούς παίκτες που αποχώρησαν από τον Ζαρό, ο Μόντι Χαλιλάι, βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη στον ΠΑΟ Κρουσώνα. «Ιδιαίτερες συστάσεις και πληροφορίες για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, την μαχητικότητα και το πνεύμα νικητή που τον διακρίνουν, δεν χρειάζονται καθώς είναι αυτές που τον έχουν καθιερώσει έως και σήμερα στην ελίτ του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου! Μόντι σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την καινούργια σου ομάδα», αναφέρει στο καλωσόρισμά της η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Με μεγάλη συμμετοχή μελών της Μινωικής, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του σωματείου. Αρκετά νέα πρόσωπα μπαίνουν στη διοίκηση της ομάδας της Φορτέτσας, με διάθεση για προσφορά.

Αναλυτικά τα 15 μέλη που εκλέχθηκαν:  Αλατσατιανός Ε., Ανθουλάκης Ν., Αγορίτσας Χρ., Βυνιχάκης Εμμ., Γαρεφαλάκης Εμμ., Διλβόης Α., Διλβόης Ν., Διλβόης Ν.Δ., Κουρουγκιαβούρης Δ., Καρούζος Ν., Καλαμάς Εμμ., Καλαμάς Γ., Ξυδάκης Κ., Πανταγάκης Β., Χειμωνίτης Ι.

Εξελεγκτική επιτροπή: Μαγάκης Μιχ., Τοψής Β., Χατζηβασιλείου Χρ.

 

Παίκτες του Ανθεστίωνα και τη νέα σεζόν, θα παραμείνουν ο 23χρονος μέσος Γιώργος Στρατάκης και ο 28χρονος αμυντικός χαφ Γιώργος Βασιλάκης.

Στον Αετό Ανωγείων θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο Άγγελος Ανδρικάκης, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΟΑ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει