Παρουσιάζεται το βιβλίο: «Το “άλλο άκρο” στο εδώλιο: δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά;»

Tο βιβλίο του δικηγόρου Κώστα Παπαδάκη (εκδόσεις Τόπος): ‘’Το «άλλο άκρο» στο εδώλιο: δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά; Αγόρευση στη δίκη της Χρυσής Αυγής (20 και 21 Ιανουαρίου 2020), θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 3 στις 7.30μμ στην Όαση (χώρος μπροστά από τα Κηποθέατρα «Νίκος Καζαντζάκης» και «Μάνος Χατζηδάκης»).

Την εκδήλωση λίγες μέρες μετά την επανέναρξη της πολύκροτης δίκης της Χρυσής Αυγής, θα ανοίξει ο Στέλιος Βοργιάς, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αριστέα Πλεύρη, αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αναπληρώτρια Δημάρχου Ηρακλείου. Για το βιβλίο και την απόπειρα αναβίωσης του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα μιλήσουν οι: Γιώργος Μαργαρίτης, Καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο Α.Π.Θ., Παναγιώτης Γεωργουδής, δημοσιογράφος, Μιχάλης Σαρχιανάκης, δικηγόρος, Γιάννης Ξυλούρης, δικηγόρος, και ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη της Χρυσής Αυγής. Ακολουθεί συζήτηση. Την εκδήλωση συντονίζει ο Αριστομένης Συγγελάκης, Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Η παρουσίαση οργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου,με τη στήριξη των Ενώσεων Θυμάτων Ολοκαυτομάτων Βιάνου,Δαμάστας και Σοκαρά, υπό την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

μελών και όλων των Δαμαστιανών σε αυτές κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, γιατί συμβάλει στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Για πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970), Περάκης Κων/νος (6942443246).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει