ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Στο Ηράκλειο οι Πορτογάλοι της Δαμάστας

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό της Δαμάστας, βρίσκονται οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές, οι «παλιοί» Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φιλίπε Ραμάλιο. Στο «Νίκος Καζαντζάκης» τους υποδέχτηκαν αρχικά έξω από την αίθουσα αφίξεων ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Νίκος Ανδριαδάκης και το μέλος της διοίκησης Γιώργος Μαθιουλάκης και στη συνέχεια τους καλωσόρισε και ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Δαμάστας Γιάννης Νικηφόρος. Οι τρεις Πορτογάλοι έκαναν στο αεροδρόμιο και το απαραίτητο Test Covid και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Μετά την άφιξή τους, τα στελέχη της Δαμάστας τους συνόδεψαν στις νέες τους κατοικίες, δημιουργώντας ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον.

Σήμερα με ΠΑΟΚ

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα (6:30 μ.μ.) οι πρωταθλητές Ηρακλείου που θα υποδεχθούν τον ενισχυμένο ΠΑΟΚ.

Το φιλικό ντέρμπι του Μαλεβιζίου, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο προπονητές, να τσεκάρουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους, λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει