Home » Software » Παιχνίδια » Realm Royale Review: Ο Αντίπαλος των PUBG και Fortnite

Realm Royale Review: Ο Αντίπαλος των PUBG και Fortnite

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα battle royale έχουν κατακτήσει τον κόσμο του gaming, αν και δεν ξέρουμε για πόσο θα μεσουρανούν. Παλαιότερα είδαμε το PUBG, και πώς κατάφερε να γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας παρουσιάσουμε το Realm Royale, που κατέκτησε την κορυφή των battle royale παιχνιδιών μέσα σε μία νύχτα. Επίσης, αν θέλετε να μάθετε όλα τα μυστικά του Realm Royale, δείτε τη βίντεο-παρουσίασή μας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Τι είναι το Realm Royale;

Το Realm Royale είναι ένα battle royale παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Hi-Rez, η οποία είναι γνωστή για τα παιχνίδια της, Smite και Paladins, μεταξύ άλλων τίτλων.

Παρουσίαση: Realm Royale, Ο Αντίπαλος των PUBG και Fortnite

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Realm Royale βρίσκεται σε early access στο Steam, και είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες.

Το παιχνίδι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία τόσο στο Steam, όσο και στο Twitch. Παράλληλα, γνωστοί παίκτες του Fortnite όπως ο Ninja και ο summit1g έχουν ενθουσιαστεί μαζί του.

Ποια η διαφορά του από τα άλλα Battle Royale;

Ίσως το μόνο κοινό του Realm Royale με τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους να είναι ο βασικός σκοπός του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλος από το να ζήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, και ίσως με λίγη τύχη, να παραμείνουμε ο τελευταίος επιζών.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι το σύστημα τάξεων, κάτι που δεν έχουμε συναντήσει σε κανένα battle royale μέχρι τώρα.

Μια ακόμη μεγάλη διαφορά του Realm Royale είναι η μόνιμη ύπαρξη αλόγου, με το οποίο μπορούμε να καλύψουμε μεγάλες αποστάσεις στον χάρτη. Το άλογό μας δεν κουράζεται ποτέ, και αρκεί να πατήσουμε ένα κουμπί για να το καλέσουμε.

Το Realm Royale έχει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ακόμη, όπως τα κοτόπουλα. Αυτά και πολλά άλλα θα τα δούμε αναλυτικά στη συνέχεια του άρθρου μας.

Κύρια Οθόνη

Η βασική οθόνη του παιχνιδιού αποτελείται από μία λίστα συνδέσμων στα αριστερά, με το λογότυπο του Realm Royale ακριβώς από πάνω.

Στην πάνω δεξιά γωνία αναγράφεται το όνομά μας, και βλέπουμε τα εικονίδια του party, μέσω των οποίων καλούμε φίλους να παίξουν μαζί μας.

Κατάταξη και Leagues

Στο κάτω δεξί μέρος της αρχικής οθόνης μπορούμε να δούμε τα leagues στα οποία βρισκόμαστε. Αυτά τα leagues εξαρτώνται από το πόσο καλά παίζουμε, και μπορεί να αλλάξει μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού.

Όσο πιο πολύ επιβιώσουμε στο παιχνίδι, όσο πιο πολλούς αντιπάλους έχουμε σκοτώσει, τόσο πιο πολλούς βαθμολογικούς πόντους θα πάρουμε. Συγκεντρώνοντας αυτούς τους πόντους, ανεβαίνουμε από bronze league μέχρι grandmaster.

Battle Pass / Armory / Shop

Αν και σε Alpha έκδοση, οι δημιουργοί έχουν προσθέσει το Alpha Pack που μας προσφέρει κάποια συλλεκτικά αντικείμενα έναντι 5 ευρώ.

Προς το παρόν το Battle Pass δεν είναι ενεργό, και στο Armory μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση του κοτόπουλού μας, τη δική μας, του αλόγου, και πολλά ακόμα.

Τέλος, από το Shop μπορούμε να αγοράσουμε μόνο το Alpha Pack.

Party Finder / Social

Με το Party Finder μπορούμε να βρούμε άλλους παίκτες, και να παίξουμε μαζί τους. Διαλέγουμε με ποια τάξη θέλουμε να παίξουμε, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε ένα μήνυμα μαζί τους.

Στο Social από την άλλη, μπορούμε να δούμε τους φίλους μας από το Steam που παίζουν το παιχνίδι, και να μπούμε σε party μαζί τους.

Guides

Στο guides προς στιγμήν θα βρούμε δύο βασικά βίντεο-οδηγούς του παιχνιδιού, ένα για αρχάριους, και ένα για προχωρημένους. Στα βίντεο θα μάθουμε τα βασικά του παιχνιδιού, και ό,τι πρέπει να ξέρουμε για το forging.

Options

Στο options θα βρούμε ρυθμίσεις για την ποιότητα των γραφικών…

…τον ήχο, και το voice chat.

Επίσης, μπορούμε ρυθμίσουμε τον χειρισμό του παιχνιδιού και τα κουμπιά.

Play

Για να μπούμε σε ένα παιχνίδι, πρέπει να διαλέξουμε με πόσα άτομα θέλουμε να παίξουμε.

Μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας (SOLO) αν είμαστε μοναχικοί λύκοι, με άλλον έναν σε duo, ή με άλλους τρεις σε squad.

Επίσης, αν παίζουμε με φίλους μας και δεν συμπληρώνουμε τετράδα, αλλά δε θέλουμε κάποιον άγνωστο στην παρέα μας, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε να μην γεμίσουν οι υπόλοιπες θέσεις (FILL TEAM).

Περιβάλλον Παιχνιδιού

Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι απλό, και πανομοιότυπο με όλων των battle royale. Ας δούμε τώρα τι είναι το κάθε τι που προβάλλεται στην οθόνη μας.

Κάτω αριστερά βλέπουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά, τα οποία χωρίζονται σε τέσσερις γραμμές.

Στην πρώτη γραμμή βλέπουμε:

  • Μπλε κοτόπουλα: Εδώ βλέπουμε πόσα κοτόπουλα έχουμε ακόμη στη διάθεση μας.
  • Χρυσά κοτόπουλα: Παίρνουμε ένα όταν σκοτώνουμε το κοτόπουλο ενός εχθρού, και χρησιμοποιούνται για να φτιάξουμε το legendary όπλο της κλάσης μας.
  • Shards: Τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε legendary armor, όπλα, και ικανότητες της κλάσης μας. Μπορούμε να έχουμε μέχρι 200.

Ακριβώς από κάτω, στη μεσαία γραμμή, πληροφορούμαστε για τα αντικείμενα πανοπλίας που φοράμε. Μπορούμε να έχουμε πάνω μας τέσσερα αντικείμενα. Πιο συγκεκριμένα, κράνος, θώρακα, γάντια, και μπότες.

Τρίτη στη σειρά είναι η χρυσή μπάρα του armor. Εδώ βλέπουμε πόσο armor μας δίνει η πανοπλία μας, και πόσο έχουμε διαθέσιμο. Το μέγιστο armor είναι 1200, και το πετυχαίνουμε όταν όλη η πανοπλία είναι legendary.

Στην τέταρτη γραμμή υπάρχει μία μπάρα και δύο εικονίδια.

  • Η μπλε μπάρα δείχνει την υγεία μας. Η μέγιστη υγεία που έχουν οι παίκτες είναι 1200.
  • Τα κίτρινα φιαλίδια είναι armor potions, και εδώ μπορούμε να δούμε πόσα έχουμε. Χρησιμεύουν ώστε να επιδιορθώνουμε την πανοπλία μας.
  • Τα πράσινα φιαλίδια είναι health potions, και βοηθούν στην αναπλήρωση της υγείας μας.

Πάνω αριστερά βλέπουμε τους συμμάχους μας, αν βρισκόμαστε σε party και δεν παίζουμε μόνοι μας. Μπορούμε να δούμε την τάξη τους, τα αντικείμενα, και τις ικανότητές τους.

Επιπλέον, βλέπουμε την υγεία τους, πόσο armor έχουν, πόσες φορές ακόμη μπορούν να γίνουν κοτόπουλα, πόσους έχουν σκοτώσει, πόσα shards διαθέτουν, και αν έχουν μαζέψει κάποιο χρυσό κοτόπουλο.

Στο κεντρικό πάνω τμήμα της οθόνης βλέπουμε τη γνωστή πυξίδα των battle royale παιχνιδιών. Χρησιμεύει για να ενημερώνουμε τους συμμάχους μας σχετικά με την τοποθεσία των εχθρών, και προς τα πού να κινηθούν για να μας βρουν.

Στο δεξί τμήμα της οθόνης βλέπουμε μια μικρή εκδοχή του χάρτη, μαζί με τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα θαυμαστικό με χρονόμετρο και μια μπάρα. Η μπάρα μας δείχνει πόσο έχει πλησιάσει η ομίχλη στην ασφαλή περιοχή, και το χρονόμετρο σε πόση ώρα αυτή θα εξαπλωθεί ξανά.

Επίσης, στο ίδιο σημείο μπορούμε να δούμε πόσοι παίκτες έχουν απομείνει στο παιχνίδι.

Τέλος, κάτω αριστερά πληροφορούμαστε για τα όπλα και τις και τις ικανότητές μας.

Τάξεις

Οι τάξεις προσθέτουν το στοιχείο του MMORPG στο Realm Royale, και το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα παιχνίδια του είδους.

Συνολικά υπάρχουν πέντε τάξεις, και η κάθε μία έχει ένα μοναδικό legendary όπλο, πέντε ικανότητες, και μια παθητική ικανότητα. Ας δούμε μία προς μία τις τάξεις και τα χαρακτηριστικά τους.

Warrior

Με τον Warrior μπορούμε να παίξουμε επιθετικά, και να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο τους εχθρούς μας.

Η παθητική ικανότητα του Warrior είναι να αναπληρώνει 5 υγεία κάθε δευτερόλεπτο, και να φτάσει τα 1200, που είναι το μέγιστο όπως αναφέραμε.

Οι ικανότητές του είναι:

  • Heroic Leap: Πηδάμε στον αέρα, φτάνοντας μεγάλο ύψος, και διασχίζοντας μια αξιόλογη απόσταση.
  • Charge: Τρέχουμε σε μεγάλη απόσταση, και αν πετύχουμε κάποιον εχθρό, του προκαλούμε ζημιά.
  • Flash of Healing: Ρίχνουμε ένα φλασκί που θεραπεύει τους συμμάχους.
  • Net Shot: Ρίχνουμε ένα δίχτυ που μειώνει την ταχύτητα κίνησης του αντιπάλου.
  • Shielding Potion: Πετάμε ένα φλασκί που δίνει ασπίδα στους συμμάχους.

Το legendary όπλο που έχει ο Warrior είναι το Throwing Axe, το οποίο θεωρείται το καλύτερο του παιχνιδιού. Δεν έχει μεγάλη εμβέλεια, αλλά η ζημιά του σίγουρα δεν θα έπρεπε να υποτιμηθεί.

Engineer

Ο Engineer είναι η ιδανική τάξη για να βοηθήσουμε την ομάδα μας, αφού μπορούμε να την προστατέψουμε, και να κάνουμε heal τους πάντες.

Η παθητική ικανότητα του Engineer είναι η επιδιόρθωση της πανοπλίας με 5 armor ανά δευτερόλεπτο, μέχρι την πλήρη επιδιόρθωσή της.

Οι ικανότητές του είναι:

  • Thrust: Εκτοξευόμαστε προς τα πάνω, με ευθεία πορεία.
  • Barricade: Τοποθετούμε μια ασπίδα που μπλοκάρει τα εχθρικά πυρά.
  • Deploy Turret: Τοποθετούμε 2 πυργίσκους που ρίχνουν πυρά στους κοντινούς εχθρούς.
  • Fire Bomb: Ρίχνουμε μια βόμβα που αφήνει μια λίμνη φωτιάς και καίει τους αντιπάλους.
  • Healing Totem: Τοποθετούμε ένα τοτέμ που κάνει heal τους συμμάχους.

Το legendary όπλο του Engineer είναι το Plasma Launcher. Η εμβέλειά του δεν είναι μεγάλη, αλλά κάνει ζημιά στην περιοχή που θα χτυπήσει το φλασκί που εκτοξεύεται, και σε όποιον είναι μέσα σε αυτή.

Assassin

Ο Assassin είναι μια από τις πιο επιθετικές κλάσεις του παιχνιδιού. Κρύβεται στις σκιές, και επιτίθεται στα κρυφά.

Η παθητική ικανότητα του Assassin είναι να κινείται κατά 10% πιο γρήγορα όταν περπατά. Οπότε μπορεί να μετακινείται λίγο πιο γρήγορα σε σχέση με τις υπόλοιπες κλάσεις.

Οι ικανότητές του είναι:

  • Blink: Τηλεμεταφερόμαστε προς τα εμπρός σε μια μικρή απόσταση.
  • Concussion Bomb: Μια βόμβα που μπορεί να σπρώξει τόσο εμάς, όσο και εχθρούς μακριά από το σημείο όπου προσγειώνεται.
  • Ghost Walk: Γινόμαστε αόρατοι, δεν δεχόμαστε damage, και περπατάμε 20% πιο γρήγορα.
  • Sensor Drone: Ρίχνουμε ένα drone το οποίο μας αποκαλύπτει τους εχθρούς για 5 δευτερόλεπτα.
  • Smoke Screen: Πετάμε μια βόμβα καπνού που μειώνει την όραση των εχθρών.

Το legendary όπλο του Assassin είναι το Sniper Rifle, και είναι το ιδανικό όπλο για επιθέσεις από μακριά. Η ζημιά που κάνει είναι εντυπωσιακή, ειδικά αν χτυπήσουμε τον αντίπαλο στο κεφάλι.

Mage

Ο Mage είναι η ιδανική κλάση για όσους δεν προτιμούν τα όπλα, αφού χρησιμοποιεί κυρίως ξόρκια.

Η παθητική ικανότητα του Mage είναι η κατά 30% καλύτερη απόδοση στα armor και health potions.

Οι ικανότητές του είναι:

  • Soar: Πετάμε στον αέρα, ενώ μπορούμε να κατευθύνουμε την πτήση μας.
  • Explosive flash: Πετάμε ένα φλασκί που μειώνει τη ταχύτητα κίνησης των αντιπάλων.
  • Fireball: Ρίχνουμε μια μπάλα φωτιάς που περνάει μέσα από τους εχθρούς.
  • Ice Block: Γινόμαστε παγοκολόνα, δεν μπορούμε να δεχτούμε damage για 3 δευτερόλεπτα, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να μετακινηθούμε.
  • Wall: Τοποθετούμε ένα τοίχος για να εμποδίσουμε τα πυρά, το οπτικό πεδίο, και την κίνηση τον αντιπάλων.

Το legendary όπλο του Mage είναι ένα Stone Spear, ένα από τα πιο αδύναμα όπλα του παιχνιδιού. Απαιτεί να είμαστε σε κοντινή απόσταση για να πετύχουμε τις βολές μας, και η ζημιά που προκαλεί είναι σχετικά μικρή.

Hunter

Ο Hunter είναι η πέμπτη και τελευταία τάξη του Realm Royale. Είναι ευκίνητος, και χρησιμοποιεί αρκετές παγίδες.

Η παθητική ικανότητα του Hunter του επιτρέπει να γεμίζει το όπλο του 10% πιο γρήγορα από τις άλλες τάξεις.

Οι ικανότητές του είναι:

  • Dodge Roll: Κάνουμε μια γρήγορη τούμπα προς την κατεύθυνση που κινούμαστε.
  • Blast Shot: Ρίχνουμε ένα βλήμα που εκρήγνυται όταν ακουμπήσει το έδαφος.
  • Flare: Πετάμε μια φωτοβολίδα που μας αποκαλύπτει τους εχθρούς για μικρό χρονικό διάστημα.
  • Proximity Mine: Ρίχνουμε μια νάρκη που εκρήγνυται όταν οι εχθροί την πλησιάσουν.
  • Withdraw: Οπισθοχωρούμε και κρυβόμαστε.

Ένα από τα καλύτερα όπλα του παιχνιδιού είναι το Longbow του Hunter. Όσο πιο πολύ τεντώνουμε το βέλος μας, τόσο πιο πολύ damage κάνουμε. Ένα επίσης θετικό στοιχείο είναι ότι δε χρειάζεται να κάνουμε reload, καθώς δεν έχει όριο στα βέλη του.

Σεντούκια

Στο Realm Royale θα βρούμε διαφορετικά είδη σεντουκιών στα σπίτια, στα χωριά, και στις πόλεις του νησιού.

Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σεντούκια, με το πρώτο να περιέχει πανοπλίες, ικανότητες, και όπλα.

Έπειτα, θα βρούμε σεντούκια που περιέχουν μόνο όπλα, συνήθως πιο σπάνια, καθώς και σεντούκια που κρύβουν πανοπλίες ή/και φίλτρα αναπλήρωσης υγείας και επιδιόρθωσης πανοπλίας.

Τα όπλα, οι πανοπλίες, και τα φίλτρα που θα βρούμε σε αυτά τα σεντούκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις τάξεις. Αν όμως περιέχει ικανότητες, τότε αυτές θα είναι της τάξης του παίκτη που το άνοιξε.

Κάθε παίκτης μπορεί να κουβαλά δύο όπλα, τρεις ικανότητες, και άπειρα φίλτρα. Γι' αυτό όταν βρίσκουμε αντικείμενα που δεν θέλουμε, ή κάτι μεγαλύτερης αξίας από αυτό που ήδη έχουμε, μπορούμε να καταστρέψουμε ό,τι δεν μας χρειάζεται και να πάρουμε shards.

Είναι καλή τακτική να μην εγκαταλείπουμε κανένα αντικείμενο, διότι έτσι δίνουμε προβάδισμα στους εχθρούς μας με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Τέλος, το χρυσό σεντούκι είναι και το πιο σπάνιο, και δεν μπορούμε να το βρούμε σε κτίρια, αλλά το πετά κάθε λίγα λεπτά ένα ζέπελιν από τον ουρανό σε μια τυχαία τοποθεσία του χάρτη.

Την τοποθεσία αυτή μπορούν να τη δουν όλοι στον χάρτη, και η ιδιαιτερότητα που έχουν τα συγκεκριμένα σεντούκια είναι το περιεχόμενό τους.

Έχουν μέσα μόνο ένα legendary όπλο, το οποίο δεν έχει περιορισμό τάξης, οπότε μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε.

Σπανιότητα

Η σπανιότητα των αντικειμένων που περιέχουν τα σεντούκια διαφέρει, και μπορεί να είναι common, rare, epic, και legendary.

Προφανώς όσο πιο σπάνιο είναι ένα αντικείμενο, τόσο καλύτερα χαρακτηριστικά θα έχει. Για παράδειγμα, τα όπλα κάνουν περισσότερο damage, ενώ οι ικανότητες είναι πιο αποτελεσματικές.

Όσο πιο μεγάλη είναι μία πόλη, τόσο πιο σπάνια αντικείμενα θα βρούμε στα σεντούκια της. Ωστόσο, legendary αντικείμενα δεν πρόκειται να βρούμε στα συνηθισμένα σεντούκια. Τα αντικείμενα αυτά τα παίρνουμε από τα χρυσά σεντούκια, ή τα κατασκευάζουμε.

Forging και Shards

Όπως αναφέραμε, καταστρέφοντας αντικείμενα ανταμοιβόμαστε με shards. Όσο μεγαλύτερης σπανιότητας είναι το αντικείμενο, τόσα περισσότερα shards θα πάρουμε. Τα common μας δίνουν 5 shards, ενώ τα legendary θα μας δώσουν 30.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να κουβαλάμε αμέτρητα shards, μιας και υπάρχει όριο στα 200, το οποίο αναφέραμε νωρίτερα.

Τα shards χρησιμεύουν στο forging, δηλαδή την κατασκευή legendary αντικειμένων – μία διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία ονομάζονται armories, και θα τα βρούμε σε αρκετές πόλεις.

Στα armory μπορούμε να κατασκευάσουμε health και armor potions, ένα τυχαίο legendary κομμάτι της πανοπλίας, μια τυχαία legendary ικανότητα της κλάσης μας, και legendary όπλα.

Κάθε τάξη έχει διαφορετικό legendary όπλο, και ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσουμε είναι το forging. Τα συγκεκριμένα όπλα είναι καλύτερα από κάθε άλλο όπλο του παιχνιδιού, και γι' αυτό είναι τόσο δύσκολο να αποκτηθούν.

Η κατασκευή κάθε αντικειμένου χρειάζεται 60 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκευής πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή, διότι οι εχθροί μπορούν να δουν ότι κάποιος κάνει forge από τον καπνό που βγαίνει από το κτίριο.

Για να κατασκευάσουμε το όπλο της τάξης μας πρέπει να έχουμε 200 shards, και δύο χρυσά τοτέμ κοτόπουλου.

Κοτόπουλα

Στο Realm Royale ξεκινάμε με 1500 υγεία και 100 armor, το οποίο μπορεί να αυξηθεί φορώντας καλύτερα τμήματα πανοπλίας.

Όταν ξεμείνουμε από armor, και η υγεία μας πέσει στο 0, γινόμαστε κοτόπουλο. Το κοτόπουλο είναι αρκετά ευκίνητο και σχετικά ευέλικτο. Παρ’ όλα αυτά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να τρέχουμε και να πηδάμε.

Από τη στιγμή που θα γίνουμε κοτόπουλο, οι εχθροί μας έχουν στη διάθεσή τους 30 δευτερόλεπτα να μας σκοτώσουν, μέχρι να γίνουμε πάλι άνθρωπος.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί έως τρεις φορές. Την τέταρτη παύουν να υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες, και πεθαίνουμε για τα καλά.

Αν σκοτώσουμε ένα κοτόπουλο, ο παίκτης πεθαίνει οριστικά, τα αντικείμενα που είχε πάνω του πέφτουν στο έδαφος, και μαζί με αυτά πέφτει το χρυσό τοτέμ κοτόπουλου που προαναφέραμε.

Κάθε παίκτης μπορεί να κρατάει έως τρία τοτέμ, ενώ δεν χρειάζεται να σκοτώσει ο ίδιος κάποιο κοτόπουλο για να το αποκτήσει. Το τοτέμ που αφήνει κάθε κοτόπουλου παραμένει στο έδαφος για 60 δευτερόλεπτα, και το παίρνει οποίος είναι ο πιο γρήγορος εκεί γύρω.

Γιατί να επιλέξουμε το Realm Royale

Το Realm Royale έχει τραβήξει κοινό παικτών του Fortnite και του PUBG. Χάρη στους γρήγορους ρυθμούς που έχει, την απουσία του χτισίματος, αλλά και τα στοιχεία παιχνιδιών MOBA, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία.

Αν παίζουμε Fortnite

Ως παίκτες του Fortnite θα βρούμε το Realm Royale σχετικά γνώριμο, διότι έχει καρτουνίστικα γραφικά και παρόμοια όπλα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει το στοιχείο του χτισίματος και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Το Realm Royale έχει τάξης, κάτι που απουσιάζει από το Fortnite, και θα αρέσει σε όσους δεν είναι οπαδοί των κατασκευών.

Αν παίζουμε PUBG

Σε περίπτωση που παίζουμε PUBG, τότε στο Realm Royale θα βρούμε οικείο τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε και κρυβόμαστε. Από την άλλη τα, γραφικά θα ίσως μας ξενίσουν μιας και έχουν το καρτουνίστικο στιλ.

Ακόμη μια μεγάλη διαφορά του Realm Royale από το PUBG αποτελεί ο γρήγορος ρυθμός παιχνιδιού, ένα χαρακτηριστικό που οι παίκτες του δεύτερου ίσως να μη βρουν γνώριμο.

Ένα παιχνίδι στο Realm Royale κρατά μερικά λεπτά, ενώ στο PUBG μπορεί να κρατήσει έως και 35 λεπτά.

Ποια η γνώμη σας για το Realm Royale;

Τελικά τι πιστεύετε, το Realm Royale αξίζει τον σάλο που έχει προκληθεί γι' αυτό; Εμείς θεωρούμε ότι τον αξίζει.

Δεν είναι μόνο ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι, αλλά ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα battle royale σε αρκετά σημεία, μιας και έχει χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικό, και του προσδίδουν στοιχεία στρατηγικής.

Μοιραστείτε ελεύθερα τη γνώμη και τις εμπειρίες σας σχετικά με το παιχνίδι στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps