Home » Software » Παιχνίδια » Overwatch Anniversary 2019, Dota Auto Chess, Steam Chat, Epic Games
Overwatch Anniversary 2019, Dota Auto Chess, Steam Chat, Epic Games

Overwatch Anniversary 2019, Dota Auto Chess, Steam Chat, Epic Games

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις 21 Μαΐου ξεκίνησε το Overwatch Anniversary 2019 και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουνίου. Η Epic μπλοκάρει λογαριασμούς χρηστών που πραγματοποιούν πολλές αγορές, διότι το σύστημα του Epic Games Store υποθέτει ότι είναι κακόβουλοι. Η Valve κυκλοφόρησε μία ανεξάρτητη εφαρμογή συνομιλιών για φορητές συσκευές, το Steam Chat, και ετοιμάζει Dota Auto Chess παιχνίδι.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Ξεκίνησε το Overwatch Anniversary 2019

Στις 21 Μαΐου ξεκίνησε το Overwatch Anniversary 2019. Για την Blizzard το φετινό event είναι ιδιαίτερα σημαντικό διότι το παιχνίδι γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια.

Kατά τη διάρκεια του event μπορούμε να αγοράσουμε κάποιες νέες επετειακές εμφανίσεις, καθώς και όλες των προηγούμενων εκδηλώσεων.

Το Overwatch Anniversary 2019 θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουνίου. Όσοι παίκτες πραγματοποιήσουν σύνδεση στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του event, θα κερδίσουν ένα Legendary Anniversary Loot Box, το οποίο περιέχει τουλάχιστον ένα legendary αντικείμενο.

Εκτός από τα επετειακά αντικείμενα όλων των event του Overwatch, επιστρέφουν και αρκετά παλιά brawl. Κάθε μέρα οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και ένα διαφορετικό brawl. Το πλήρες πρόγραμμα των brawl μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ο Διευθυντής του Overwatch, Jeff Kaplan, είχε πει πρόσφατα ότι ετοιμάζουν ένα νέο skin για την D.Va, το οποίο “θα σπάσει το ίντερνετ”. Το skin αυτό είναι το Academy skin και την κάνει να μοιάζει με μαθήτρια ιδιωτικού κολεγίου.

Μεταξύ των υπολοίπων skin, ξεχωρίζουν αυτό του Winston που μοιάζει με gargoyle και το Toxic skin του Roadhog το οποίο τον μετατρέπει σε σκελετό που επιπλέει σε ένα πράσινο παχύρρευστο υγρό.

Τέλος, οι εορτασμοί για την τρίτη επέτειο του Overwatch ολοκληρώνονται με τη διάθεση του Workshop στους live server του παιχνιδιού.

GamingSteps#201904026 - Overwatch Workshop, Νέες Κάρτες Γραφικών Nvidia, Apex Legends
Overwatch Workshop, Νέες Κάρτες Γραφικών Nvidia, Apex Legends

Η Blizzard πρόσθεσε στο Overwatch το Workshop, ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει τη δημιουργία mode και ηρώων με τη χρήση script. Το Apex Legends ξεκίνησε…

Η Epic μπλοκάρει λογαριασμούς χρηστών που αγοράζουν πολλά παιχνίδια

Η Epic Games ξεκίνησε τις πρώτες μεγάλες εκπτώσεις του ηλεκτρονικού της καταστήματος παιχνιδιών. Όμως, μέχρι τώρα τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

Αρχικά, λίγο μετά την έναρξη των εκπτώσεων, αφαιρέθηκε από το Epic Games Stores το Oxygen Not Included και το Borderlands 2. Λίγο αργότερα εξαφανίστηκε από τη σελίδα το Borderlands 3.

Επιπλέον, αν κάποιος αποφασίσει να πραγματοποιήσει μαζικές αγορές παιχνιδιών, κινδυνεύει να αποκλειστεί ο λογαριασμός του από το Epic Games Store και να μην μπορεί να αγοράσει άλλα παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο θέμα το έφερε στην επιφάνεια ο streamer Patrick Boivin, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μετά την αγορά πέντε παιχνιδιών, η Epic Games απέκλεισε τον λογαριασμό του χαρακτηρίζοντας τον κακόβουλο.

Ο Ανώτερος Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Epic Games, Nick Chester, είπε ότι αυτό έγινε εξαιτίας των αυστηρών κανόνων της εταιρείας για την καταπολέμηση κάθε είδους απάτης.

Επιπλέον, ο Chester πρόσθεσε ότι αν κάποιος χρήστης αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την υποστήριξη της εταιρείας, ώστε να αφαιρέσουν τον αποκλεισμό από τον λογαριασμό του.

Όσα ανέφερε ο Chester δεν βγάζουν και ιδιαίτερο νόημα, διότι ο συγκεκριμένος κανόνας δεν έχει κάποια λογική βάση.

Εκτός αυτού, το πλήθος των παιχνιδιών του Epic Games Store αυξάνεται διαρκώς, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι χρήστες να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, ειδικά σε περιόδους εκπτώσεων.

Η Valve ετοιμάζει Dota Auto Chess παιχνίδι

Το Dota Auto Chess είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές mod για το κινέζικο Dota 2 το οποίο έχει αναπτυχθεί από την Drodo Studio. Η Valve ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει μία ανεξάρτητη έκδοση του mod.

Χάρη στο Dota Auto Chess, το MOBA της Valve κατάφερε να ανέβει στην κορυφή της κατάταξης των παιχνιδιών με του περισσότερους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες στο Steam.

Βλέποντας λοιπόν η Valve ότι το Dota Auto Chess γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, κάλεσε τους δημιουργούς του για να συζητήσουν την ανάπτυξη ενός ανεξάρτητου παιχνιδιού που θα είναι βασισμένο στο mod.

Τελικά, οι δύο πλευρές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν, και γι’ αυτό θα κυκλοφορήσει η κάθε μία τη δική της έκδοση.

Η Drodo Studio έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τη δημιουργία μιας mobile spin-off έκδοσης του Dota Auto Chess. Από την πλευρά της η Valve θα επιτρέψει στους παίκτες να συγχρονίσουν την πρόοδο τους από την PC έκδοση στη mobile, όταν γίνει διαθέσιμη.

Η εφαρμογή του Steam Chat είναι διαθέσιμο σε Android και iOS

Πριν περίπου ένα χρόνο η Valve πραγματοποίησε μία σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις στο Steam.

Μία από αυτές ήταν η βελτίωση του chat, στο οποίο ενσωμάτωσε αρκετές σύγχρονες λειτουργίες, όπως οι ομαδικές συνομιλίες και η αποστολή GIF.

Από τότε, η Valve ανέπτυσσε μία ανεξάρτητη εφαρμογή συνομιλιών για φορητές συσκευές και πριν λίγες ημέρες την έκανε διαθέσιμη στο κοινό. Το νέο app ακούει στο όνομα Steam Chat και είναι συμβατό με iOS και Android.

Η εφαρμογή έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της έκδοσης για υπολογιστές, όπως λίστα φίλων, συνδέσμους προσκλήσεων, ομαδικές συνομιλίες, και άλλα. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υποστηρίζει κάποιες βασικές λειτουργίες, όπως πραγματοποίηση κλήσεων.

Η Valve δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνει το Steam Chat και σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι το Steam Mobile θα λάβει μία μεγάλη αναβάθμιση η οποία θα βελτιώσει τις δυνατότητες του Steam Guard.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 26 Μαΐου με 1 Ιουνίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 26 Μαΐου και 1 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

28 Μαΐου

  • Lapis x Labyrinth – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Oxygen Not Included – σε PC
  • Layers of Fear 2 – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Cricket 19 – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Little Friends: Dogs & Cats – στο Nintendo Switch
  • SpellForce 3: Soul Harvest – σε PC

29 Μαΐου

  • Layers of Fear 2 – σε PC
  • Void Bastards – σε PC
  • Among The Sleep: Enhanced Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Blood & Truth – στο PlayStation VR
  • Draugen – σε PC
  • TerraTech – στο Nintendo Switch

30 Μαΐου

  • Conan Unconquered – σε PC
  • Outer Wilds – σε Xbox One και PC
  • Space Ops VR – σε PC VR

31 Μαΐου

  • Kotodama: The 7 Mysteries of Fujisawa (EU) – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Trover Saves The Universe – σε PlayStation 4 και PlayStation VR
  • Warhammer: Chaosbane: Magnus Edition – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • PixARK – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble tinyBuild Bundle with Graveyard Keeper

Το Humble Bundle συνεργάστηκε με την tinyBuild Games και μας προσφέρει το Humble tinyBuild Bundle with Graveyard Keeper.

Πληρώνοντας περίπου ένα ευρώ, παίρνουμε το “Punch Club”, το “The Final Station”, το “Diaries of a Spaceport Janitor”, και το “SpeedRunners”.

Δίνοντας σχεδόν επτά ευρώ, αποκτάμε όλα τα παραπάνω, συν το “Hello Neighbor”, το “Streets of Rogue (Early Access)”, το “Locked content ClusterTruck”, το “Party Hard”, και το “Party Hard: High Crimes DLC”.

Mε 11,64€ και πάνω, προσθέτουμε στη συλλογή μας όλα τα παραπάνω παιχνίδια, μαζί με το “Party Hard 2” και το “Graveyard Keeper”. Η πραγματική αξία όλων των τίτλων μαζί είναι 164$.

Humble Software Rebundle: VEGAS Pro Even More Creative Freedom

Στο Humble Bundle, εκτός από παιχνίδια, μπορούμε να βρούμε και προγράμματα. Αυτές οι εφαρμογές αφορούν τη δημιουργία παιχνιδιών, και όχι μόνο.

Στο Humble Software Rebundle: VEGAS Pro Even More Creative Freedom θα βρούμε προγράμματα της MAGIX, συνολικής αξίας πάνω από 788$.

Στο πακέτο υπάρχουν τρεις βαθμίδες. Στην πρώτη πληρώνουμε 0,90€ και παίρνουμε τo “Fastcut Plus Edition” και ένα “Voucher Code for Producer Planet”.

Πληρώνοντας περισσότερα από 20,30€ παίρνουμε τα παραπάνω και επιπλέον το “SOUND FORGE Audio Studio 12” και το “VEGAS Movie Studio 15”.

Τέλος, αν δώσουμε πάνω από 22,38€ στο πακέτο, προστίθενται το “VEGAS Pro 15 Edit”, το “VEGAS DVD Architect”, και το “HitFilm Movie Essentials”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Slitherine Pick & Mix Build Your Own Bundle

Με το Slitherine Pick & Mix Build Your Own Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια της Slitherine.

Αρχικά, επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε 1, 3, ή 5 παιχνίδια και στη συνέχεια διαλέγουμε τους τίτλους που μας αρέσουν από μία λίστα 17 παιχνιδιών.

  • Pike and Shot : Campaigns
  • Civil War II
  • Battle Academy 2: Eastern Front
  • Sovereignty: Crown of Kings
  • Pandora: First Contact
  • Star Hammer: The Vanguard Prophecy
  • Last Days of Old Earth
  • Thirty Years' War
  • Vietnam ‘65
  • Qvadriga
  • Alea Jacta Est
  • Ravenmark: Scourge of Estellion
  • Rise of Prussia Gold
  • Battle Academy
  • Advanced Tactics Gold
  • Revolution Under Siege Gold
  • Panzer Corps

Το ένα παιχνίδι κοστίζει 4,69€ και τα τρία παιχνίδια στοιχίζουν 9,45€. Αν επιλέξουμε τους πέντε ακριβότερους τίτλους της λίστας, η συνολική πραγματική τους αξία αγγίζει τα 111€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical 12,29€.

Tales from Candlekeep – Complete Bundle

Το “Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation” είναι ένα turn-based dungeon-crawling παιχνίδι στρατηγικής, εκδότης του οποίου είναι η BKOM Studios. Όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι βασισμένο στις ιστορίες του D&D.

Εκτός του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και πέντε DLC που προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Το “Tales from Candlekeep – Complete Bundle” κοστίζει μόνο 5,39€ και περιέχει το κύριο παιχνίδι και τα πέντε DLC που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό.

The RPG Champions Bundle

Αν μας αρέσουν οι περιπέτειες δράσεις ανοιχτού κόσμου, τα RPG παιχνίδια, και τα turn-based παιχνίδια στρατηγικής, τότε το The RPG Champions Bundle φτιάχτηκε για εμάς.

Αγοράζοντας το The RPG Champions Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Two Worlds Epic Edition
  • Two Worlds II
  • Two Worlds II – Pirates of the Flying Fortress DLC
  • Septerra Core
  • Enclave
  • Gorky 17

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 54,94€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 1,99€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το RiME στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “RiME”, ένα puzzle game που κυκλοφόρησε το 2017.

https://youtu.be/mrQINQ-Jxmo

Για να πάρουμε δωρεάν το RiME, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Δωρεάν το The Sims 4 στον Origin

Το The Sims 4 είναι ο τέταρτος τίτλος της σειράς life simulation παιχνιδιών The Sims, τα οποία ανέπτυξε η Maxis και δημοσίευσε η Electronic Arts. Ο βασικός τίτλος του παιχνιδιού κυκλοφόρησε το 2014 κι από τότε έχουν βγει αρκετά DLC για αυτό.

https://youtu.be/z00mK3Pxc8w

Πριν λίγες ημέρες, η EA ανακοίνωσε ότι δίνει δωρεάν τη βασική PC έκδοση του The Sims 4 για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για να πάρουμε το παιχνίδι, πρέπει να διαθέτουμε έναν EA λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client του Origin και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps