Home » Software » Παιχνίδια » Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO
GamingSteps#20190713 - Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO

Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Nintendo ανακοίνωσε τη φορητή κονσόλα Switch Lite, η οποία δεν έχει αποσπώμενα Joy-Cons και δεν συνδέεται στην τηλεόραση. Εκτός από τη σειρά “The Lord of the Rings”, η Amazon θα κυκλοφορήσει και ένα free-to-play Lord of the Rings MMO παιχνίδι. Η Microsoft σχεδιάζει ένα χειριστήριο αποκλειστικά για φορητές συσκευές, το οποίο είναι βασισμένο στα Xbox controller και στο Switch.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Nintendo ανακοίνωσε τη φορητή κονσόλα Switch Lite

Πριν αρκετό καιρό, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Nintendo ετοιμάζει μία μικρότερη έκδοση του Switch. Τελικά, η εταιρεία ανακοίνωσε το Nintendo Switch Lite, το οποίο είναι μία φορητή κονσόλα, όπως το PS Vita.

https://youtu.be/59yuBFRSZdg

To Nintendo Switch Lite είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του, δεν έχει το πίσω στήριγμα, και δεν μπορεί να συνδεθεί στη τηλεόραση. Επίσης, τα αποσπώμενα Joy-Cons αντικαταστάθηκαν από ενσωματωμένα κουμπιά στις δύο πλευρές της κονσόλας.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανε η Nintendo όσον αφορά τον χειρισμό της κονσόλας είναι ότι αντικατέστησε τα ξεχωριστά κουμπιά κατευθύνσεων με τον παραδοσιακό σταυρό ή D-pad.

GamingSteps#20190713 - Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO

Η Nintendo αναφέρει ότι το Switch Lite θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για το κανονικό Switch.

Ωστόσο, τονίζει ότι μερικοί τίτλοι θα έχουν περιορισμούς, χωρίς να διευκρινίζει τη φύση αυτών των περιορισμών. Υποθέτουμε πως θα έχουν να κάνουν με τα gestures που υποστηρίζουν τα ανεξάρτητα χειριστήρια στο πλήρες Switch.

Το Nintendo Switch Lite θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 199$ στις ΗΠΑ. Επίσης, στις 8 Νοεμβρίου θα γίνει διαθέσιμη η ειδική “Pokemon Sword and Shield” έκδοση, που θα είναι διακοσμημένη με τα pokemon Zacian και Zamazenta.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τίποτα σχετικά με τις ημερομηνίες διάθεσης της κονσόλας στις υπόλοιπες χώρες.

Η Microsoft ετοιμάζει χειριστήριο Xbox για φορητές συσκευές

Εδώ και αρκετό καιρό, η Microsoft έχει αποκαλύψει τη δική της game streaming υπηρεσία στα πρότυπα της Google Stadia, την οποία ονομάζει “Project xCloud”.

Το Project xCloud θα επιτρέπει το streaming παιχνιδιών σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των smartphone.

Εκτός από τη game streaming υπηρεσία, η Microsoft ετοιμάζει και ένα ειδικά σχεδιασμένο Xbox χειριστήριο για φορητές συσκευές.

Ήδη από τον Οκτώβριο η εταιρεία αναζητά τον ιδανικό σχεδιασμό που πρέπει να έχει ένα χειριστήριο για φορητές συσκευές. Στόχος της Microsoft είναι το χειριστήριο αυτό να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρό και ταυτόχρονα να προσφέρει ευελιξία.

Η Microsoft ανέφερε ότι εμπνεύστηκε το χειριστήριο από τα αποσπώμενα Joy-Cons του Nintendo Switch. Επιπλέον, τόνισε ότι χάρη στη μεγάλη επιτυχία της κονσόλας, συνειδητοποίησε ότι η αγορά του mobile gaming γνωρίζει μεγάλη άνθηση.

Τελικά, η Microsoft βρήκε τον ιδανικό σχεδιασμό του χειριστηρίου και κατέθεσε σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Σύμφωνα με τα έγγραφα της πατέντας, το χειριστήριο ακολουθεί τον τυπικό σχεδιασμό των Xbox controller και συνδέεται στις πλευρές της συσκευής.

Με τη βοήθεια των φυσικών κουμπιών του χειριστηρίου, ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται τα ψηφιακά κουμπιά του εκάστοτε παιχνιδιού.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χειριστήριο ή το αν τελικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η Amazon ετοιμάζει free-to-play Lord of the Rings MMO παιχνίδι

Η Amazon Game Studios συνεργάζεται με τον Κινέζο εκδότη Leyou Technologies Holding για τη δημιουργία ενός free-to-play MMO παιχνιδιού, το οποίο θα είναι βασισμένο στο The Lord of the Rings.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το επερχόμενο MMO, αναφέροντας ότι το παιχνίδι λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα των βιβλίων.

Στο νέο MMO του The Lord of the Rings ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει τη Middle Earth και να ανακαλύψει νέους τόπους και πλάσματα. Επιπλέον, θα γνωρίζει νέα πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα στο σύμπαν του J. R. R. Tolkien.

Η Amazon δεν είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί MMO βασισμένο στο The Lord of the Rings. Το 2007 η Turbine, Inc. κυκλοφόρησε το “The Lord of the Rings Online”, το οποίο πλέον αναπτύσσει η Standing Stone Games.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ή τις πλατφόρμες στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο.

Τέλος, η Amazon ετοιμάζει μία σειρά βασισμένη στις ιστορίες και τα βιβλία του J. R. R. Tolkien. Η σειρά ακολουθεί τα γεγονότα της Second Age του The Lord of the Rings, μεταφέροντάς μας 3.000 χρόνια πριν την ιστορία των βιβλίων.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 14 με 20 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20190713 - Xbox Mobile Controller, Nintendo Switch Lite, Lord of the Rings MMO

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 14 και 20 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

16 Ιουλίου

  • Summer Catchers – σε PC

18 Ιουλίου

  • FIA European Truck Racing Championship – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Tech Corp. – σε PC

19 Ιουλίου

  • Lost Ember – σε PC
  • Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Life is Strange Series -80%

Το Life is Strange είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών επεισοδίων, όπου ο παίκτης είναι ο κύριος χαρακτήρας και παίρνει αποφάσεις, οι οποίες θα αποφέρουν διαφορετικά αποτελέσματα όσο η ιστορία εκτυλίσσεται.

https://youtu.be/xvf7smzgBFw

Η ιστορία αφορά δύο έφηβες που προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο και να σταματήσουν μια καταστροφή η οποία προσεγγίζει την πόλη τους.

Πριν παίξουμε το Life is Strange, θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με το “Life is Strange: Before The Storm”, που αποτελεί το prequel του παιχνιδιού.

Αν τελικά μας αρέσει το Life is Strange και θέλουμε να μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας, μπορούμε να παίξουμε το Life is Strange 2.

Μπορούμε να αγοράσουμε τα επεισόδια του Life is Strange 2 χωριστά. Το πρώτο έχει έκπτωση 50%, ενώ κάθε επόμενο κοστίζει 7,99€. Την ίδια στιγμή, το “Life is Strange 2 – Complete Season” κοστίζει 39,99€ και αγοράζοντάς το θα λάβουμε όλα τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Grand Theft Auto V -50%

Το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε για Windows το 2015, συνεχίζοντας την κληρονομιά της πασίγνωστης σειράς με παιχνίδια για PC, και όχι μόνο. Η εταιρεία Rockstar Games ανέπτυξε το παιχνίδι και ανήκει στο είδος παιχνιδιών δράσης/περιπέτειας.

Παρά τα 4 χρόνια που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του, η εταιρεία συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα. Το Grand Theft Auto V παραμένει ένα από τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Assassin’s Creed Odyssey Ultimate Edition -60%

Στο Assassin’s Creed Odyssey βρισκόμαστε στην Ελλάδα του 431 π.Χ., κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο χάρτης του Odyssey είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει μέχρι τώρα στο franchise.

Το Assassin’s Creed Odyssey έχει ενδιαφέροντες μηχανισμούς πάλης, τους οποίους συμπληρώνει ένα δέντρο ικανοτήτων. Επίσης, ξεχωριστό στοιχείο αποτελούν οι ναυμαχίες, στις οποίες λαμβάνουμε μέρος με το δικό μας πλοίο.

Τέλος, το παιχνίδι έχει έντονα RPG στοιχεία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα επιλογής χαρακτήρα, ανάπτυξης ερωτικών σχέσεων, και λήψης σημαντικών αποφάσεων.

Metro Exodus -25%

Το Metro Exodus είναι ο τρίτος τίτλος της γνωστής σειράς FPS παιχνιδιών, τα οποία είναι βασισμένα στα μυθιστορήματα του Dmitry Glukhovsky.

Όπως και οι προκάτοχοί του, το Metro Exodus είναι ένα FPS με έντονα stealth και survival horror στοιχεία. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μία μεταποκαλυπτική ερημιά της πρώην Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει αρκετούς κινδύνους και ταυτόχρονα πρέπει να ασχοληθεί με την καταπολέμηση των μεταλλαγμένων πλασμάτων και των εχθρικών ανθρώπων που συναντά.

Two Point Hospital -20%

Πρόκειται για το remake, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, ενός παιχνιδιού που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '90.

Το Two Point Hospital είναι “παιδί” των δημιουργών του “Theme Hospital”. Γι’ αυτό, διέπεται από το ίδιο χιούμορ και ακολουθεί την ίδια λογική στο gameplay του.

Η Two Point Studios προσθέτει διαρκώς νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, το οποίο σήμερα έχει ένα campaign 15 νοσοκομείων και ξεχωριστό sandbox mode.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Magnificent Mystery Machine

Με το The Magnificent Mystery Machine του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει περίπου ένα ευρώ, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν κάτι παραπάνω από επτά.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το The Magnificent Mystery Machine είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Redout Complete Pack

Το Redout είναι ένα φουτουριστικό racing game, που κυκλοφόρησε το 2016 από την 34BigThings. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, το Redout είναι ένα αφιέρωμα στα παλιά κλασικά racing games, όπως τα F-Zero, Wipeout, Rollcage, και POD.

Εκτός του βασικού τίτλου, κυκλοφόρησαν και πέντε DLC που προσθέτουν επιπλέον περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Το Redout Complete Pack κοστίζει μόνο 16,79€ και περιέχει το κύριο παιχνίδι, τα πέντε DLC που έχουν κυκλοφορήσει γι' αυτό, το soundtrack, και ψηφιακό artbook.

Fanatical Anthology: Mega Bundle

Το Fanatical επέλεξε 18 indie παιχνίδια, στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει κυρίως θετικές ψήφους στο Steam, και μας τα προσφέρει σχεδόν τζάμπα. Η συνολική αξία των παιχνιδιών είναι 171,02€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 3,75€.

Αγοράζοντας το Fanatical Anthology: Mega Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Lovely Planet
  • One Finger Death Punch
  • Lichdom: Battlemage
  • Race.a.bit
  • GT Legends
  • Insane 2
  • System Shock 2
  • The Original Strife: Veteran Edition
  • Inquisitor
  • Drift Streets Japan
  • Table Top Racing: World Tour
  • Blood Knights
  • Wizardry 6 & 7
  • Numen: Contest of Heroes
  • Etherlords I & II
  • Vangers
  • Little Racers STREET
  • Mini Motor Racing EVO

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Torchlight στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Torchlight”, ένα action RPG που κυκλοφόρησε το 2009.

Για να πάρουμε δωρεάν το Torchlight, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps