Home » Software » Αμερικάνικο Netflix: Πώς Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Ταινίες Netflix Με Ελληνικούς Υπότιτλους
Featured NordVPN Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix Με Ελληνικούς Υπότιτλους 2α

Αμερικάνικο Netflix: Πώς Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Ταινίες Netflix Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα. Πολλά VPN ισχυρίζονται ότι μπορούν να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς που βάζει το αμερικάνικο Netflix, αλλά το εξελιγμένο σύστημα της υπηρεσίας τα μπλοκάρει. Δείτε γιατί το NordVPN είναι το ιδανικότερο VPN για να βλέπουμε όλες τις ταινίες Netflix που δεν διατίθενται στη χώρα μας, και πώς βρίσκουμε αυτόματα στον player της πλατφόρμας στο PC τους ελληνικούς υπότιτλους που δεν διατίθενται στον κατάλογο των ΗΠΑ.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το ban του Netflix στα VPN

Ένα VPN θεωρητικά μπορεί να ανοίξει τον διεθνή κατάλογο του Netflix, ιδίως των ΗΠΑ, δίνοντάς μας πρόσβαση σε χιλιάδες νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρισκόμαστε.

Ωστόσο, η σκληρή πολιτική της δημοφιλούς υπηρεσίας σημαίνει ότι πολύ λίγα VPN μπορούν να άρουν τους περιορισμούς που θέτει το αμερικάνικο Netflix. Δυστυχώς, τα περισσότερα VPN δεν μπορούν να αποφύγουν το σύστημα ανίχνευσης που έχει θέσει σε λειτουργία η υπηρεσία.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2021, εφάρμοσε ακόμη πιο σκληρή γραμμή όσον αφορά τα VPN, και όλα τα ξένα έγκυρα site ομιλούσαν για το Netflix VPN Crackdown.

Έτσι, ακόμη και αν προσπαθήσουμε με κάποιο VPN που έχει εξειδικευμένη λειτουργία για να αποφύγει αυτά τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης του Netflix, ενδέχεται να μας εμφανιστεί buffering, διάφορες καθυστερήσεις, και σε πολλές περιπτώσεις ενοχλητικές ειδοποιήσεις σφάλματος.

Ταινίες-Netflix-Πώς-Μπορώ-Να-Δω-Το-Αμερικάνικο-Netflix-3μμααν

Ευτυχώς, όσοι είμαστε συνδρομητές της πλατφόρμας μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην αμερικάνικη βιβλιοθήκη με τις 1.326+ τηλεοπτικές σειρές και 4.340+ ταινίες Netflix που ολοένα και αυξάνονται, χωρίς αυτά τα προβλήματα.

Πρόκειται ομολογουμένως για έναν τεράστιο κατάλογο της υπηρεσίας που δεν είναι διαθέσιμος στη χώρα μας.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι με την ελληνική συνδρομή που διατηρούμε στην υπηρεσία, έχουμε πρόσβαση περίπου στο 14% των τηλεοπτικών σειρών και το 23% των ταινιών της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Μπορούμε στο FlixWatch να βρούμε όλες τις σειρές και ταινίες του Netflix που υπάρχουν στον τεράστιο κατάλογο των ΗΠΑ, αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου, και όχι μόνο. Φυσικά, μπορούμε να τα ψάξουμε και απευθείας μέσα από την πλατφόρμα.

Έτσι, αν θέλουμε να αποκτήσουμε καθολική πρόσβαση σε όλες τις σειρές και ταινίες Netflix που διαθέτει ο τεράστιος κατάλογος των ΗΠΑ, χρειαζόμαστε το ιδανικότερο VPN για αυτή την περίπτωση, το NordVPN.

Μπορεί να μας δώσει και πολλές άλλες δυνατότητες όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο οδηγό.

Πώς το NordVPN προσπερνάει τη φραγή – Παραδείγματα

Το NordVPN δεν ξεμπλοκάρει μόνο όλες τις διεθνείς σειρές και ταινίες Netflix. Άρει τους περιορισμούς και σε πολλά άλλα γνωστά site που δεν προσφέρουν το περιεχόμενό τους έξω από τη χώρα τους, όπως για παράδειγμα το BBC iPlayer.

Εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι στα αρκετά premium VPN που έχουμε δοκιμάσει για τις ανάγκες των οδηγών, το NordVPN είναι η μόνη υπηρεσία που μας έχει ξεκλειδώσει σε καθημερινή βάση το ακόμη πιο αυστηρό αγγλικό κανάλι, χωρίς αστοχίες και buffering.

Μάλιστα, χάρη στους P2P server του NordVPN, πρόσφατα είδαμε live όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου των Peaky Blinders – και όχι μόνο – χωρίς καμία διακοπή.

Έτσι, σε ό,τι αφορά τις διεθνείς ταινίες Netflix, μόλις ανοίξουμε τον client του NordVPN, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε κάποιον από τους ταχύτερους USA server.

Ταινίες Netflix Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix 1m

Εμείς προτείνουμε ως προτεραιότητα τους P2P server των ΗΠΑ, καθώς οι περισσότεροι, εκτός του ότι είναι ταχύτατοι, είναι βελτιστοποιημένοι ειδικά για το streaming, αλλά και τις σειρές και ταινίες που διαθέτει το αμερικάνικο Netflix.

Ταινίες Netflix Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix 2Mα

Παραθέτουμε σε εικόνες μερικά αποτελέσματα που είχαμε στην αναζήτηση διάφορων γνωστών έργων με ενεργό και ανενεργό το NordVPN, έτσι ώστε να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα.

Στο παράδειγμα μας, η κατασκοπική ταινία του 2019 “The Operative” με τον Martin Freeman, και η Sci-Fi σειρά “Stargate SG-1” με τον θρυλικό “Μαγκάιβερ” Richard Dean Anderson, είναι δύο από τα πολλά έργα που δεν διατίθενται στο ελληνικό Netflix.

Ταινίες Netflix Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix 2MαA

Όσο και αν ψάξουμε δεν θα τα βρούμε πουθενά στην ελληνική πλατφόρμα.

Ταινίες Netflix Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix 1maα

αμερικάνικο Netflix 1μκ

Όμως, μόλις ενεργοποιήσουμε έναν US server του NordVPN, αμέσως θα δούμε ότι μας εμφανίζονται στο αμερικάνικο Netflix έτοιμες για να τις παίξουμε όπως παρατηρούμε στις κάτωθι εικόνες.

Ταινίες Netflix Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix 1maααma

Ταινίες Netflix Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix 1maααm

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλές ακόμη ταινίες και σειρές στο αμερικάνικο Netflix που δεν υπάρχουν στην ελληνική πλατφόρμα.

Αμερικάνικο Netflix με ελληνικούς υπότιτλους στο PC

Οι ταινίες Netflix του καταλόγου των ΗΠΑ έχουν και έναν περιορισμό, αυτόν των ελληνικών υπότιτλων.

Όταν επιχειρήσουμε να δούμε το έργο που διατίθεται μόνο στο αμερικάνικο Netflix, το streaming διαμέσου της πλατφόρμας θα μας δώσει την υψηλή ποιότητα ανάλογα τη συνδρομή μας, αλλά δεν θα μας εμφανίσει ελληνικούς υπότιτλους στις ξένες ταινίες και σειρές.

αμερικάνικο Netflix 1μα

Όμως, από την στιγμή που έχουμε ξεκλειδώσει με ένα γρήγορο US server το αμερικάνικο Netflix, το έλλειμμα των ελληνικών υποτίτλων δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα στον browser. Αρκεί βέβαια να έχουν κυκλοφορήσει οι υπότιτλοι.

Τη λύση θα μας τη δώσει μια θαυματουργή επέκταση του Chrome και Firefox, το Substital, που ξεκλειδώνει τους ελληνικούς υπότιτλους στις διεθνείς ταινίες Netflix. Την κατεβάζουμε από εδώ.

αμερικάνικο Netflix 1μ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι βρίσκει ελληνικούς υπότιτλους ακόμη και από γνωστά ξένα site που προσφέρουν δωρεάν ταινίες/σειρές με υψηλή ποιότητα εικόνας, όπως τα yesmovies, myflixer, fmovies, κ.α. Το ίδιο και στα ελληνικά site ταινιών.

Μόλις την προσθέσουμε στον Chrome, απλά πατάμε στο έργο που μας αρέσει στο αμερικάνικο Netflix για να ξεκινήσει. Μετά, κάνουμε κλικ στην επέκταση στον browser και επιλέγουμε το βίντεο που εντόπισε.

Θα δούμε ότι μας άνοιξε η αναζήτηση. Την πρώτη φορά που θα μας εμφανιστεί η καρτέλα της αναζήτησης, πρέπει να ορίσουμε μια και έξω να ψάχνει για ελληνικά.

Ταινίες-Netflix-Πώς-Μπορώ-Να-Δω-Το-Αμερικάνικο-Netflix-3μμαα

Το Substital μας επιτρέπει ακόμη να ανεβάσουμε και οποιοδήποτε αρχείο srt των υποτίτλων έχουμε αποθηκεύσει στο PC, πατώντας στο σχετικό εικονίδιο δίπλα από την αναζήτηση, ή σύροντας το απλά μέσα στον player του Netflix.

Επιπλέον, πατώντας κάτω δεξιά στο σχετικό εικονίδιο της επέκτασης μέσα στον player, μπορούμε να κάνουμε και χειροκίνητο συγχρονισμό αν σε κάποιες διεθνείς ταινίες Netflix δεν έχουμε απόλυτα συγχρονισμένους υπότιτλους, καθώς επίσης να αλλάξουμε χρώματα, μέγεθος, κ.α.

Σε ό,τι αφορά το Netflix app των Windows, και εδώ μπορούμε να ξεκλειδώσουμε το ίδιο αποτελεσματικά τον τεράστιο κατάλογο ταινιών και σειρών των ΗΠΑ, με το NordVPN.

Είναι γεγονός ότι η εφαρμογή του Netflix από το Microsoft Store μας δίνει το πλεονέκτημα των έξυπνων λήψεων, όπου μπορούμε να κατεβάζουμε όλα τα έργα που θέλουμε στο PC.

Όπως είναι φυσικό, το Substital δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει στην εφαρμογή καθώς είναι επέκταση στον browser. Παρότι διατίθεται ένα άλλο μικρό app από το Microsoft Store, το Subtitles for Netflix, δεν είναι βέβαιο ότι θα μας λειτουργήσει σωστά.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή διατείνεται ότι πατώντας το Ctrl + Alt + Shift + T, εμφανίζεται η αυτόματη αναζήτηση των υπότιτλων από τους OpenSubtitles. Όμως, στις δοκιμές μας άνοιγε μόνο την Εξερεύνηση των Windows για να εντοπίσουμε το srt αρχείο που είχαμε κατεβάσει.

Ταινίες Netflix Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix 2MαAσ

Επιπλέον, μας εμφανίστηκαν και αρκετά σφάλματα με το χειροκίνητο upload των υπότιτλων σε κάποια έργα, παρότι ξένοι χρήστες αναφέρουν σε πρόσφατες αναρτήσεις σε έγκυρα site ότι τους λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.

Ως εκ τούτου, η εφαρμογή του Netflix από το Microsoft Store ενδέχεται να μας φανεί χρήσιμη μόνο αν θέλουμε να κατεβάζουμε τα έργα για να τα βλέπουμε offline, και όχι για να έχουμε ελληνικούς υπότιτλους στα έργα που εντοπίζουμε στο αμερικάνικο Νetflix.

Η συνδρομή στο NordVPN και η δωρεάν σουίτα προστασίας

Το NordVPN είναι ιδιαίτερα φθηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις και κριτικές που έχει.

Σύμφωνα με ανεξάρτητες μελέτες μεγάλων εργαστηρίων, θεωρείται ότι είναι το πιο ασφαλές και πιο γρήγορο VPN της αγοράς, που ταυτόχρονα δεν καταγράφει και την παραμικρή δραστηριότητα των χρηστών.

Επιπλέον, εκτός από το ξεμπλοκάρισμα στις ταινίες Netflix και την ταχύτατη ανώνυμη πλοήγηση, με τη φθηνή συνδρομή στην υπηρεσία έχουμε δωρεάν την πλήρη σουίτα προστασίας NordVPN Threat Protection που έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενο οδηγό.

Featured Αποκλείστε Ads Και Απειλές Με Το NordVPN Threat Protection
NordVPN Threat Protection: Δωρεάν Σουίτα Ασφαλείας & Μπλοκάρισμα Διαφημίσεων

Όσοι από εμάς χρησιμοποιούμε το NordVPN, σίγουρα θα έχουμε παρατηρήσει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα VPN. Εκτός από την εντυπωσιακή ταχύτητα του, προσφέρει πλέον…

Η πιο συμφέρουσα συνδρομή είναι το διετές πλάνο, όπου θα μας κοστίσει στα 3,49 ευρώ μηνιαίως με εφάπαξ καταβολή για χρήση δύο ετών. Η υπηρεσία μας δίνει τριάντα ήμερες περιθώριο για ακύρωση αν αλλάξουμε γνώμη, χωρίς ερωτήσεις.

Αξίζει η πρόσβαση στις διεθνείς ταινίες Netflix?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στο Questions.pcsteps.gr. Ειδάλλως, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps