Είστε εδώ

Ο καιρός αύριο Δευτέρα στο νομό Πέλλας

13/01/2019


Χιονιάς από τη Δευτέρα με χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρούς βοριάδες και χιονοπτώσεις

Γενικά χαρακτηριστικά
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπει επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά με χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο από τις βραδινές ώρες. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά παραθαλάσσια.
Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις που από τις βραδινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν.
Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Μακεδονία
Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά, που το βράδυ θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι από αργά το απόγευμα σε βορείων διευθύνσεων 5 με 6 και το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ..

Γιαννιτσά
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Γιαννιτσά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -4 έως 3 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 1 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Έδεσσα
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Έδεσσα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -3 έως 4 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με χιονόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 2 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αριδαία
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Αριδαία, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με χιονόνερο, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 3 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Σκύδρα
Συννεφιά προβλέπεται για τη Σκύδρα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -3 έως 3 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με χιονόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Κρύα Βρύση
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Κρύα Βρύση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -3 έως 2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με την εκδήλωση χιονόπτωσης, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 1 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα γύρω ορεινά χιονοπτώσεις που τη νύχτα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.