Είστε εδώ

Συναυλία Μουσικής Δωματίου

20/04/2019

Συναυλία Μουσικής Δωματίου, με έργα των Mozart, Schumann, Ravel, Piazzolla, Χατζηδάκι, Σηφάκη κ.α. θα δοθεί στις 2 Μαΐου 2019, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου της Έδεσσας, υπό την αιγίδα του Φ.Σ. Έδεσσας "Μέγας Αλέξανδρος".

Συμμετέχουν:
Alfonso Gonzalez (πιάνο)
Κωνσταντίνος Σηφάκης (κοντραμπάσο)
Abraham Gomez (κλαρινέτο)
Μυρτώ Τζέλησι (πιάνο)
 
Πέμπτη 2 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 9.00μμ
Τιμή εισιτηρίου: 5€

Διοργάνωση: Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμωπίας «Ο Αρίων»
 
 

Μυρτώ Τζέλησι
Η Μυρτώ Τζέλησι γεννήθηκε το 1993 στο Ρέθυμνο, όπου ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Μονόχορδο. Το 2008 απέκτησε Πτυχίο Αρμονίας με Άριστα με καθηγητή τον Βαγγέλη Συμσίρη, ενώ το 2012 πήρε Πτυχίο Πιάνου με Άριστα και Έπαινο με καθηγήτρια την Έλσα Φήταμ. Συνέχισε τις μουσικές σπουδές στο Αττικό Ωδείο με τον Διονύση Μαλλούχο και το 2014 έλαβε Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα, Πρώτο Βραβείο και ειδική διάκριση (Χρυσό μετάλλιο). Παράλληλα, το 2016 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2018 έλαβε τον μεταπτυχιακό της τίτλο Master of Music-Performance on Stages (Classical Piano) της σχολής ΗKU Utrechts Conservatorium στην τάξη του Martyn van den Hoek ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε μαθήματα τσέμπαλου στην τάξη του Siebe Henstra. Αυτήν την περίοδο συνεχίζει ως contract student στην τάξη του καθηγητή Stephane de May στη σχολή Codarts Rotterdam.
Έχει παρακολουθήσει masterclasses με τους P. Frankl, D. Blumenthal, Ε. Σαραφιανό, Δ. Δημόπουλο, P. Moll, Π. Δημόπουλο κ.α. και σεμινάρια πάνω σε ευρύτερους μουσικούς τομείς όπως Τεχνική Αlexander, Τσέμπαλο, Παιδαγωγική του Πιάνου, Jazz Πιάνο κ.α. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και φεστιβάλ σε Ελλάδα, Ολλανδία και Ισπανία όπως στο Festival aan de Waal (Zaltbommel) Liszt Week (Tivoli Vredenburg), ‘’Σινιάλο, ένας Φάρος Πολιτισμού στον Φλοίσβο’’ (Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου), ‘’Η αιώνια αναζήτηση της ομορφιάς’’ (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), ‘’Το DNA του Μπετόβεν’’ (Βιβλιοθήκη Μεγαρου Μουσικής Αθηνών) κ.α. ενώ έχει διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς όπως τα μουσικά βραβεία ΦΙΛΩΝΑΣ 2014 και DionysiaTrust 2013.
Η αγάπη της για συνεργασία με άλλους μουσικούς την ώθησε να ασχοληθεί με τη μουσική δωματίου και τη συνοδεία πιάνου με ειδίκευση στην τάξη εγχόρδων καθώς και εκκλησιαστικών φωνητικών συνόλων. Έχει, επίσης, συμμετάσχει σε ευρύτερα καλλιτεχνικά δρώμενα όπως μουσικοθεατρικές παραστάσεις, μουσικοκινητικούς αυτοσχεδιασμούς, σχήματα μοντέρνας μουσικής κ.α.

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.