Είστε εδώ

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα

11/12/2019

Πρόσκληση και μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με αφορμή το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Η χρονική στιγμή πλησιάζει, λίγο διάστημα απομένει για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 κι ώρα 18:00΄.
Την συγκεκριμένη ημέρα, λοιπόν, η φωταγώγηση του Δέντρου θα μας βρει όλες κι όλους συγκεντρωμένους γύρω του μετρώντας αντίστροφα για να δώσουμε με μια φωνή το σύνθημα για να λάμψει η πλατεία και να σηματοδοτηθεί η έναρξη των γιορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο μας.
Την Παρασκευή ξεκινάει το γιορτινό, μαγευτικό γαϊτανάκι που θα κρατήσει μέχρι την Πρωτοχρονιά. Με ξεχωριστές, μοναδικές, ποικίλες εκδηλώσεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέσα στο χριστουγεννιάτικο και στο πρωτοχρονιάτικο πνεύμα.
Δώρα από τον Άγιο Βασίλη για τα παιδιά, πυροτεχνήματα, παιχνίδια και παραστάσεις με καραγκιόζη, μασκότ, μάγο, ξυλοπόδαρους, καλλιτεχνικά και χορευτικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, γιορτινές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική, Βραβεύσεις επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι., συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών για το « Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι Αγάπης», αναβίωση των εθίμων και της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας από τους Πολιτιστικούς μας Συλλόγους με χορούς και εδέσματα.
Εκδηλώσεις για να συνεορτάσουμε στον τόπο μας, προσελκύοντας και φιλοξενώντας επισκέπτες, ενδυναμώνοντας τις ανθρώπινες σχέσεις και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου μας. Να μοιραστούμε τις χαρές και τη διασκέδαση, να τονώσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία, να γεμίσουμε τις καρδιές μας με την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ομοψυχία, τη ζεστασιά και την προσφορά στους συμπολίτες και στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής.
Όλες κι όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας, ν΄αγωνιστούμε για το καλύτερο, ν΄αναδείξουμε την ομορφιά και την καλοσύνη, να χαρούμε και να παραδειγματιστούμε με τις επιτυχίες, τις διακρίσεις και την προκοπή των συμπολιτών μας, να εξοστρακίσουμε τη μιζέρια, την απαισιοδοξία, την ανία και τον ωχαδερφισμό.
Το φως της πίστης και των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές, τις πράξεις και τα έργα μας.
Ελάτε στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ελάτε να γιορτάσουμε τη γέννηση του Μεγάλου Λυτρωτή και να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με ομόνοια, δύναμη και θάρρος, όλες κι όλοι μαζί διότι κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν πρέπει ν΄απουσιάσει!

Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.