Κοινωνία

Ο χλιδάτος γάμος του Μr. Zagori με καλλονή σχεδιάστρια στη Βούλα (εικόνες)

Ένας λαμπερός γάμος τελέστηκε στη Βούλα, με γαμπρό τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο, γνωστό ως «Mr. Zagori» και νύφη την καλλονή σχεδιάστρια από τη Βραζιλία Caroline De Souza.

Όπως μεταδίδει το mononews.gr, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια ενώ έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι που σήμερα είναι δύο ετών. Οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας.

Ο γάμος ήταν ξεχωριστός και λαμπερός, με τους κουμπάρους να καταφθάνουν έφιπποι στο δημαρχείο, «μαγνητίζοντας» τον φωτογραφικό φακό!

Νύφη και γαμπρός ήταν ευτυχισμένοι και ιδιαίτερα κομψοί, ωστόσο «πρωταγωνιστής» της βραδιάς ηταν ο δίχρονος γιος τους που δεν σταμάτησε να χορεύει, συνοδεύοντας την μητέρα του.

Μετά το δημαρχείο οι καλεσμένοι, οι κουμπάροι και το νιόπαντρο ζευγάρι μετέβησαν στο Margi Hotel των νοτίων προαστίων όπου έγινε η λαμπερή δεξίωση.

Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί, ορισμένοι εξ αυτών γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ανάμεσά τους και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου που έπιασε μάλιστα και τη νυφική ανθοδέσμη. Η Ίνα Παλαμά και οι Otherview βρίσκονταν εκεί προκειμένου να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους υπό τους ήχους των βιολιών…

Δείτε φωτογραφίες από τον ξεχωριστό γάμο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης