Διατροφή

Νικήστε τα κιλά διατηρώντας την υγεία σας - Ένα σωστό πρόγραμμα αρκεί

Βάλτε ένα πρόγραμμα και χάστε περιττά κιλά ή απλά κάντε καλύτερη διατροφή μέσα στoν επόμενο μήνα και δείτε το σώμα σας να αλλάζει. Επίσης, με τα παρακάτω βήματα θα κρατήσετε πολύ γερό το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Φάτε μπόλικα φρούτα εποχής και ιδιαίτερα μήλα. Επίσης, τα ρόδια είναι εξαιρετικά μιας και δίνουν κορεσμό ενώ παρέχουν μεγάλη θρεπτική ενέργεια. Ένα φρούτο την ημέρα είναι η κατάλληλη ασπίδα και για τις ιώσεις που ταλανίζουν τον κόσμο αυτή την εποχή.

Στίψτε πολλές πορτοκαλάδες! Τα πορτοκάλια παρέχουν απλόχερα τη βιταμίνη C και αποτελούν φανταστική άμυνα του οργανισμού.

Μαγειρέψτε υπέροχες συνταγές λίγων θερμίδων με τροφές εποχής,πχ σπανακόρυζο, σούπα λαχανικών, σουφλέ με μπρόκολο, φρικασέ, χοιρινό με σέληνο κλπ. Οι τροφές αυτές έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και παράλληλα είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά.

Βάλτε τα πράσινα λαχανικά εποχής στην καθημερινότητά σας. Περιέχουν πολλές βιταμίνες που θωρακίζουν τον οργανισμό και προστατεύουν από τα μικρόβια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...