Σκοπιανό

Έκλεψε την παράσταση στο συλλαλητήριο της Κατερίνης ερμηνεύοντας το «Μακεδονία ξακουστή» συνοδεία ποντιακής λύρας (βίντεο)


Ο Γιάννης Αμβροσιάδης είναι ο νεαρός μουσικός που έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Κατερίνη παίζοντας ποντιακή λύρα και τραγουδώντας το « Μακεδονία ξακουστή» και το «Πατρίδα μου». Είναι μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου στην Κατερίνη και προέρχεται από οικογένεια μουσικών αφού πατέρας του είναι ο τραγουδιστής ποντιακής μουσικής Νίκος Αμβροσιάδης έχοντας έτσι από πολύ μικρός μουσικά ακούσματα.

Παίζει πλήκτρα, ποντιακή λύρα και νταούλι ερασιτεχνικά ενώ συνοδεύει τις περισσότερες φορές τον πατέρα του στις εμφανίσεις του.

Αγαπάει όμως πολύ και την Ελλάδα γι αυτό και δέχτηκε με χαρά να συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης.

« Είναι τιμή μου ως έλληνας να τραγουδώ το Μακεδονία ξακουστή και θα εξακολουθήσω να το κάνω. Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για τους αγώνες του έθνους μας. Παράλληλα, γνωρίζω το χρέος μου να τιμώ την ιστορία μου, τη Χριστιανική μου παράδοση. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και με τη μουσική μου θα το δηλώνω παντού» λέει.

Ένα είναι σίγουρο ότι σε ελληνόπουλα σαν το Γιάννη Αμβροσιάδη στηρίζεται το μέλλον της πατρίδας μας. Ελληνόπουλα που αγαπάνε με την ψυχή τους την Ελλάδα και το δηλώνουν με κάθε τρόπο.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100016028583718%2Fvideos%2F421338618410421%2F&show_text=0&width=560

https://www.youtube.com/embed/X4IzTuM1TdQ

odigos-pierias.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...