Κόσμος

Ο Σαλβίνι “τελειώνει” τις ΜΚΟ του Σόρος! Βαρύ πρόστιμο για αποβίβαση μεταναστών

Φαίνεται ότι ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini κλιμακώνει την στάση του έναντι των μεταναστών, αναγκάζοντας τον George Soros και τους συνεργάτες των ΜΚΟ να τρέμουν!

Η εφημερίδα Guardian αναφέρει ότι η κυβέρνηση της Ιταλίας σχεδιάζει να εκδώσει ένα διάταγμα που θα όριζε ότι στα σκάφη διάσωσης των ΜΚΟ θα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 5.500 ευρώ για κάθε μετανάστη που θα αποβιβάζουν στο ιταλικό έδαφος.

Όλες αυτές οι διεθνείς ΜΚΟ όπως η Avaaz, η Oxfam, η Διεθνής Αμνηστία, το Human Rights Watch και πολλοί άλλοι έχουν σίγουρα ένα κοινό πράγμα: τη χρηματοδότησή τους από τον Soros.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων τεχνηέντως επιδιώκει οι πολίτες των χωρών υποδοχής να αισθάνονται ένοχοι εάν δεν αποδέχονται τους μετανάστες μέσω του political correct και του συναισθηματικού “πολέμου” που δέχονται.

Έτσι, αυτές οι ΜΚΟ , έφεραν άμεσα ή έμμεσα λαθραία στην Ιταλία περίπου 700.000 άτομα τα τελευταία χρόνια, κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό με κάθε τρόπο ότι είναι μια προγραμματισμένη επιχείρηση από την αρχή της.

Ήδη από το 2008 ιδρύθηκε στη Ρώμη ο σύλλογος "carta di Roma". Μπορεί να θεωρηθεί η πρώτη ΜΚΟ που χρηματοδοτείται άμεσα από το Soros στην Ιταλία. Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της "ένωσης δημοσιογράφων"; Να «προωθήσει σωστές πληροφορίες για τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους αιτούντες άσυλο στην Ιταλία».

Δεν σας κάνει αναπόφευκτα να σκεφτείτε ότι ο Σόρος γνώριζε ήδη από το 2008 τι θα συνέβαινε τρία χρόνια αργότερα στη Λιβύη; 

Όπως θα περίμενε κανείς, οι ομάδες βοήθειας ανέφεραν ότι το σχεδιαζόμενο διάταγμα από τον Matteo Salvini ισοδυναμεί με "κήρυξη πολέμου κατά των ΜΚΟ που σώζουν ζωές στη θάλασσα".

Το νέο διάταγμα ενισχύει τις εξουσίες του υπουργείου Εσωτερικών στο θέμα της μετανάστευσης και έχει ως στόχο να θέσει τέρμα στις διασώσεις των ΜΚΟ. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, για παράδειγμα, θα έπρεπε να πληρώσουν 440 εκατομμύρια ευρώ για την περίπτωση 80.000 ανθρώπων εάν το διάταγμα είχε τεθεί σε ισχύ τα τελευταία τρία χρόνια.

"Το νέο διάταγμα απειλεί τις νομικές αρχές και το καθήκον της διάσωσης των ζωών", δήλωσε η κ. Claudia Lodesani, πρόεδρος της ομάδας των ΓΧΣ της Ιταλίας. "Είναι σαν να λεηλατήσαμε ασθενοφόρα για τη μεταφορά ασθενών στο νοσοκομείο. Δείχνει την αδυναμία μιας κυβέρνησης που δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί τον έλεγχο μέσω δημοκρατικών μέσων και μάλλον διαρκώς αισθάνεται την ανάγκη προσφυγής στην απειλή της χρήσης της επιβολής του νόμου" αναφέρει.

Ο Σαλβίνι έχει επανειλημμένα κηρύξει τα ιταλικά ύδατα κλειστά για σκάφη διάσωσης ΜΚΟ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...