Κοινωνία

Νέος πνιγμός λουόμενου στην Αργολίδα – «Έσβησε» μέσα στο λιμάνι 39χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος άνδρας που το μεσημέρι της Δευτέρας (22/07) στην Πλάκα Δρεπάνου στην Αργολίδα, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και τελικά έχασε τη ζωή του, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Τις τελευταίες ημέρες στον συγκεκριμένο νομό, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν σημειωθεί πολλοί πνιγμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χώρο τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ” Αργολίδας, 79χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η μεταφορά της σορού στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

****
Ένας 39χρονος άνδρας «έσβησε» μέσα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (22/07). Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της πόλης ότι στο δυτικό λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμένα, και συγκεκριμένα πλησίον του πράσινου φανού εισόδου λιμανιού, 39χρονος Έλληνας παρουσίασε σπασμούς.

Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο συγκεκριμένος διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο θάνατος του επήλθε από παθολογικά αίτια. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr/evros-news.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές