Κυπριακό

Αμμόχωστος: Προκλητικό σόου Τσαβούσογλου στα Βαρώσια (βίντεο)

Προκλητικό σόου στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου πραγματοποίησε, στο πλαίσιο της παράνομης επίσκεψης του στα κατεχόμενα ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Σε ρόλο ξεναγού ο λεγόμενος Υπουργός Εξωτερικών των κατεχομένων Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδει το Anadolu, ενημερώθηκε από τις "αρχές" του ψευδοκράτους για την πορεία καταγραφής των περιουσιακών στοιχείων στη βάση της εξαγγελίας Οζερσάι.

Στο βίντεο της ξενάγησης Τσαβούσογλου απεικονίζεται ένας χάρτης, ο οποίος αλλοιώθηκε στο μοντάζ ώστε να μην γίνεται αντιληπτό το περιεχόμενό του.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του στα Βαρώσια δεν περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ ο Τούρκος Υπουργός δεν επέτρεψε να καλυφθεί το γεγονός από τουρκικά ή τουρκοκυπριακά Μέσα, παρά μόνο με την προσωπική του κάμερα.

https://youtu.be/yk7r01eWV-A

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...