Κοινωνία

Η Παρέλαση της Κιβωτού του Κόσμου (Βίντεο)

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά μας ευλόγησε ο Θεός να παρελάσουμε με τα παιδιά μας που διαμένουν και δίνουν ζωή στην ακριτική Πωγωνιανή Ιωαννίνων (800 μέτρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα).

Η ημέρα ξεκίνησε με τη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου της Πωγωνιανής, όπου μετά το πέρας της τα 60 παιδιά μας αγόρια και κορίτσια, που είναι και τα μόνα παιδιά αυτό του ακριτικού χωριού, μαζί με τους παιδαγωγούς τους παρατάχθηκαν για την παρέλαση.Η παρέλαση ξεκίνησε και τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων από χαρά για αυτά τα παιδιά ήταν συνεχόμενα.

Στα ιερά αυτά χώματα ξεκίνησε ο ελληνοϊταλικός πόλεμος του 1940. Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου κάθε χρόνο τιμάνε αυτή την ημέρα, από την αρχή της εβδομάδας στολίζουν το σπίτι με ελληνικές σημαίες. Οι παιδαγωγοί μιλούν στα μικρότερα παιδιά για τις ένδοξες νίκες του Ελληνικού στρατού και τα παιδιά συγκινούνται από αυτά τα γεγονότα.

Ακολουθεί το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=8jBAsWUw5TU&feature=youtu.be

Κιβωτός του Κόσμου-Ηπείρου.

Τηλέφωνο 26570 31005,
www.kivotostoukosmou.org
facebook: Κιβωτός του Κόσμου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...