ΗΠΑ

Βιογραφία «καίει» την Μελάνια : Μένει σε άλλον όροφο από τον Τραμπ, «σκοτώνεται» με την Ιβάνκα

Μπορεί να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αυτή του Λευκού Οίκου, μιας και δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι και το μόνο κοινό σημείο που τους ενώνει.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να συμβαίνει σύμφωνα με τη νέα βιογραφία της Κέιτ Μπένετ, δημοσιογράφου του CNN με τίτλο ‘Ελευθερώστε τη Μελάνια».

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η Μελάνια όχι μόνο κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο από τον Τραμπ, αλλά μένει μέχρι και σε διαφορετικό όροφο από εκείνον στον Λευκό Οίκο.

Επίσης έχει το δικό της τεράστιο δωμάτιο ομορφιάς, ενώ το 2018 κόντεψε να χάσει το νεφρό της εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την είχε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και άλλα πολλά που δεν γνώριζε κανείς μέχρι πρότινος για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ περιγράφονται στις 288 σελίδες του βιβλίου.

Ουσιαστικά το βιβλίο εξετάζει την ζωή της Μελάνια από την παιδική της ηλικία στη Σλοβενία μέχρι να φτάσει στον Λευκό Οίκο και να γίνει Πρώτη Κυρία.

Οι όχι και τόσο καλές σχέσεις της με την Ιβάνκα

Μάλιστα σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου περιγράφεται αναλυτικά η προβληματική σχέση της Μελάνιας με την Ιβάνκα Τραμπ.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, οι αρμοδιότητες της Ιβάνκα, κυρίως σε ότι αφορά τις γυναίκες, αποτελούν ουσιαστικά την ατζέντα που σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχε αναλάβει η Πρώτη Κυρία.

Αυτός είναι ο λόγος που η σχέση των δύο γυναικών έχει φτάσει ουκ ολίγες φορές στα άκρα.

Οι κακές σχέσεις που έχουν ανά διαστήματα οι δύο γυναίκες είναι ο λόγος που σύμφωνα με την Μπένετ, η Μελάνια είχε φορέσει τον Ιούνιο του 2018 ένα jacket το οποίο έγραφε στο πίσω μέρος «Πραγματικά δεν με νοιάζει. Εσένα;».

Επρόκειτο ουσιαστικά για ένα μήνυμα που ήθελε να στείλει στην Ιβάνκα δείχνοντάς της πως στην πραγματικότητα δεν την νοιάζει τι κάνει η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς εκείνη δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Πρώτη Κυρία.

Βέβαια τότε πηγές του Λευκού Οίκου είχαν αναφέρει πως το μήνυμα απευθυνόταν στα ΜΜΕ, ωστόσο στο βιβλίο παρουσιάζεται μία διαφορετική εκδοχή με αποδέκτη του μηνύματος την Ιβάνκα.

Το πρόβλημα υγείας της

Το βιβλίο μιλά ακόμη και για τη νοσηλεία της Μελάνια Τραμπ τον Μάΐο του 2018, τότε δηλαδή που ο διεθνής Τύπος αναρωτιόταν που κρυβόταν η πρώτη κυρία, καθώς τότε είχε να εμφανιστεί δημοσίως περισσότερο από ένα μήνα.

Τότε ο Λευκός Οίκος λοιπόν με ανακοίνωση του είχε αναφέρει πως η Μελάνια Τραμπ είχε υποβληθεί σε μία επέμβαση για την αντιμετώπιση ήπιου προβλήματος στα νεφρά.

Σύμφωνα με το βιβλίο η κατάστασή της δεν ήταν τόσο ήπια, ενώ μάλιστα φίλοι της Πρώτης Κυρίας φοβόντουσαν τότε πως η ίδια θα έχανε ακόμη και το νεφρό της.

Ωστόσο εκτός από τα «εσωτερικά» του Λευκού Οίκου, η Μελάνια είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη Πρώτη Κυρία και ως προσωπικότητα.

Είναι ουσιαστικά η πρώτη σύζυγος Προέδρου των ΗΠΑ που είναι τόσο κλειστή.

Δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις, δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα εξώφυλλο περιοδικού και δεν έχει καμία σχέση με τα social media, καθώς το προσωπικό του Λευκού Οίκου έχει αναλάβει τα πάντα.

Η εικόνα αυτή φαίνεται βέβαια πως προσφέρει μία ασφάλεια στη Μελάνια, καθώς σπάνια διαρρέονται μυστικά και λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής από τον Λευκό Οίκο.

Η αδιαφορία της για τον Ντόναλντ Τραμπ

Παραδείγματος χάριν κανείς δεν ξέρει ποια είναι επιτέλους η σχέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Τον επηρεάζει όντως τόσο πολύ. Έχουν μία πραγματική σχέση αγάπης ή τελικά αυτό που κυριαρχεί είναι η αδιαφορία;

Σύμφωνα με το βιβλίο μάλλον επικρατεί το δεύτερο.

Κι αυτό γιατί προτεραιότητα της Μελάνια είναι ο 13χρονος γιος της, χάρη στον οποίο μάλιστα είχε καθυστερήσει και να μετακομίσει στο Λευκό Οίκο, προκειμένου εκείνος να ολοκληρώσει κανονικά την σχολική χρονιά.

Επίσης οι σχέσεις της με τον Τραμπ δεν είναι τόσο στενές όσο πιστεύαμε, καθώς οι δυο τους κοιμούνται σε ξεχωριστούς ορόφους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει την δική του σουίτα στον δεύτερο όροφο, ενώ η Μελάνια Τραμπ έχει πάρει την σουίτα που προηγουμένως έμενε η μητέρα της Μισέλ Ομπάμά.

Επίσης η Πρώτη Κυρία έχει στην διάθεσή της μία αίθουσα για το μακιγιάζ της, μία αίθουσα μόνο με τα ρούχα της, καθώς και ιδιωτικό γυμναστήριο με μηχάνημα για πιλάτες, σύμφωνα με το βιβλίο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ