Κοινωνία

Τη σκότωσαν για μία αλυσίδα! Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τους ληστές στους Αγίους Θεοδώρους

Φρικιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (7.12.2019), σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία, καθώς οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας έρχονταν στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο, όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το Newsit.gr.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου της 77χρονης, που επιχείρησε να εμποδίσει τους δύο ληστές να διαφύγουν.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν άκουσαν κάποιες φωνές από το δρόμο, “κυρία, κυρία…”.

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Με αστραπιαίες κινήσεις οι άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, όπου, όμως, βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Η 77χρονη είχε πέσει λιπόθυμη στο δρόμο, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Την άλλη στιγμή, οι ληστές – οι οποίοι είναι ρομά – γύριζαν προς τα πίσω και με μεγάλη ταχύτητα πέρασαν με το αυτοκίνητό τους πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας.

Μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (7.12.2019) τα ίχνη τους δεν είχαν βρεθεί, παρά την μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, στην οποία συμμετέχουν και ελικόπτερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...