Κόσμος

Αστυνομικός σταματά αυτοκίνητο με τα χέρια πριν πέσει επάνω σε μαθητές (βίντεο)


Χαμός έχει γίνει στο Διαδίκτυο και τα social media με βίντεο που παρουσιάζει ήρωα αστυνομικό να σταματά με τα χέρια του τζιπάκι SUV χωρίς οδηγό, προτού χτυπήσει ανυποψίαστους μαθητές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο αστυνομικός Κάρλος Κάρμο ήταν σε υπηρεσία όταν πέρασε από μπροστά του ένα τζιπ χωρίς οδηγό.

Στη θέση του συνοδηγού και στο πίσω κάθισμα υπήρχαν άνθρωποι αλλά δεν υπήρχε κανείς στη θέση του οδηγού. Το SUV κινούνταν ανεξέλεγκτο μέσα στην κίνηση και σύντομα επρόκειτο να πέσει επάνω σε ομάδα μαθητών που μόλις είχαν σχολάσει από το σχολείο και είχαν πάρει το δρόμο για να επιστρέψουν σπίτι.

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην αστυνομία του Κονέκτικατ στις ΗΠΑ, αντιλήφθηκε την απουσία οδηγού κι άρχισε να τρέχει για να προλάβει το «τρελό» όχημα. Μόλις το πρόλαβε, το έπιασε από τη μεριά του συνοδηγού και κατόρθωσε να το σταματήσει, φρενάροντας με τα πόδια του, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

«Μας εκπαιδεύουν για να αντιμετωπίζουμε πολλές παράξενες καταστάσεις, αλλά αυτό δεν είναι ένα σενάριο για το οποίο μας είχαν προετοιμάσει στην αστυνομική ακαδημία. Η αδρεναλίνη μου χτύπησε κόκκινο εκείνη τη στιγμή. Χρησιμοποίησα τη δύναμή μου, ενώ έσερνα τα πόδια μου στο έδαφος και το πεζοδρόμιο, προτού το SUV πέσει πάνω σε κάποιον ή κάτι», ανέφερε ο ηρωικός αστυνομικός, μιλώντας στην εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC, Good «Morning America».
https://www.youtube.com/embed/qm7xdqflp74

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...