Κοινωνία

Βέροια: Μυστήριο με περιστατικό κατά 15χρονου - Έτρεξε και σώθηκε

Επιχείρηση να επιτεθούν ή να αρπάξουν τον 15χρονο γιο του κατήγγειλε πατέρας στη Βέροια. Ο έφηβος αντιλήφθηκε τις προθέσεις των αγνώστων έγκαιρα και διέφυγε.

Στις 22:30 ο έφηβος μαζί με φίλο του επίσης 15 ετών επέστρεφαν από τη βόλτα του σαββατόβραδου και όταν χωρίστηκαν ο ένας εκ των δύο συνέχισε να περπατά μέσα από το παρκάκι στα Παπάκια όταν αντιλήφθηκε ότι λευκό αυτοκίνητο φρέναρε και ταυτόχρονα τρεις άνδρες εξήλθαν από αυτό.

Όπως μεταδίδει το laosnews.gr, οι δύο παρέμειναν δίπλα στο αυτοκίνητο και ο ένας άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος του 15χρονου. Τότε ο νεαρός ακινητοποιήθηκε και όταν είδε ότι ο άγνωστος επιτάχυνε το βήμα προς το μέρος του άρχισε να τρέχει τρομαγμένος προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Λίγες στιγμές αργότερα και όταν βρέθηκε σε πιο ασφαλές σημείο, ο 15χρονος κάλεσε τους γονείς του και στο σημείο έσπευσε ο πατέρας του με το αυτοκίνητό του.

Μετά το συμβάν, ο πατέρας προσπάθησε να εντοπίσει το ύποπτο αυτοκίνητο και όταν το κατάφερε ειδοποίησε την αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία της πινακίδας του. Η αστυνομία ωστόσο δεν κατάφερε να εντοπίσει το όχημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...