Κοινωνία

Χανιά: 14χρονα παιδιά άλλαζαν μέσα σε σκουπίδια - Εικόνες ντροπής

Απαράδεκτη ήταν η εικόνα που εμφάνιζαν σήμερα το πρωί τα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου στην Μοναχή Ελιά, τα οποία κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σπάθας Κολυμπαρίου

Η Σπάθα στο πλαίσιο του αγώνα της κατηγορίας Κ14 είχε αγώνα νωρίς το πρωί με τον ΑΟΧ στο γήπεδο της Μ.Ελιάς αλλά όταν οι μικροί ποδοσφαιριστές μπήκαν στα αποδυτήρια αντίκρισαν μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν.

Σκουπίδια, πλαστικά μπουκάλια  και κάθε λογής απορρίμματα ήταν πεταμένα στο  δάπεδο τα οποία προφανώς ήταν παρατημένα από την προηγούμενη ημέρα (μιας και ο συγκεκριμένος ήταν ο πρώτος αγώνας που θα διεξάγετο την Κυριακή). Μάλιστα όπως καταγγέλλει ο προπονητής της Σπάθας Βαγγέλης Αγγελάκης που κοινοποίησε και τις σχετικές φωτογραφίες δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζει ανάλογη κατάσταση όπως αναφέρει το eparxies.gr.

«Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 Ώρα 08:00 Αγώνας Κ-14 ΑΟΧ-ΣΠΑΘΑ Αποδυτήρια φιλοξενούμενης ομάδας για να μπουν παιδιά 13-14 χρονών να αλλάξουν, να ετοιμαστούν για να παίξουν ποδόσφαιρο. Για άλλη μια φορά συναντάμε την ίδια εικόνα στο συγκεκριμένο γήπεδο Κ αναγκαζόμαστε να καθαρίζουμε εμείς τα αποδυτήρια που έπρεπε να ήταν καθαρισμένα. Απαράδεκτη εικόνα αλλά πιο απαράδεκτο το γεγονός ότι ομάδες δεν σέβονται τίποτα Κ κανέναν! Η ομάδα που έπαιζε το τελευταίο ματς σαν γηπεδούχος ποια ήταν; Θα της άρεσε να έμπαινε σε αυτά τα αποδυτήρια; Μήπως κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτό το γήπεδο κ μήπως οι γηπεδούχες ομάδες του συγκεκριμένου γηπέδου να είναι πιο υπεύθυνες Κ πιο φιλόξενες στο κομμάτι της καθαριότητας;», ανέφερε αγανακτισμένος. 

«Υ.Γ ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να μπω στο γήπεδο 90 λεπτά να παίξω Κ να φύγω. Υ.Γ1 οι σπουπιδοσακουλες κάνουν 1,00€ (ένα ευρώ)!», πρόσθεσε. 

GALLERY

σκουπίδια αποδυτήρια
σκουπίδια αποδυτήρια
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ