Εκδήλωση για το 1ο στρατόπεδο των Ελλήνων στο Πάπαρι Αρκαδίας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 7 Απριλίου στο χωριό Πάπαρι Μαντινείας του Δήμου Τρίπολης, γιορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα η επέτειος της συστάσεως του πρώτου επίσημου Στρατοπέδου των Ελλήνων υπό τον Πολέμαρχο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/0uicmWAj4WA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Τις επετειακές δράσεις, οργάνωσε η Αδελφότητα των απανταχού Παπαραίων, η τοπική κοινότητα, ο δήμος της Τρίπολης και η Μητρόπολη Μαντινείας-Κυνουρίας.

Πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας-Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου (τόπος καταγωγής του), ενώ αμέσως μετά, ακολούθησε πομπή προς τη θέση «βρύση», όπου και εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση.

DSC 0365

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής, των πολιτικών-αυτοδιοικητικών αρχών και των συλλόγων και πανηγυρικό της ημέρας.

DSC 0466

Η εκδήλωση διανθίστηκε από παραδοσιακούς χορούς απ’ το χορευτικό τμήμα της αδελφότητας.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο