Eκδρομή σε Ιωάννινα, Μέτσοβο και Ζαγοροχώρια απο το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

 Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται οτι έχει προγραμματιστεί τριήμερη εκδρομή από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019 για τα Ιωάννινα – Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 22/11/2019 θα γίνει η Αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 07:00 το πρωί και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Κορίνθου – Πατρών – Ιωαννίνων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στα Γιάννενα, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας και Κέρινων Ομοιωμάτων “Παύλος Βρέλλης”. Το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, επίσης γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, θεμελιώθηκε με πρωτοβουλία του Παύλου Βρέλλη τον Φεβρουάριο του 1983, άνοιξε τις πόρτες του το 1995 και είναι το πλέον γνωστό μουσείο αυτού του είδους στην Ελλάδα. Είναι έργο ενός και μόνο ανθρώπου, του Παύλου Βρέλλη, όπου για 13 χρόνια εργάστηκε ακατάπαυστα, μόνο γι’ αυτό. Αφού θαυμάσουμε τα εκθέματα του μουσείου θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο, όπου θα καθίσουμε για φαγητό. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό, που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού, κοντά στα όρια με το νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές, ανάμεσα στα βουνά της μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδος, την Πίνδο. Παράδοση, φύση, υψόμετρο, φυσικές ομορφιές, σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Το Μέτσοβο σας εγγυάται όλα αυτά κι ακόμη παραπάνω. Μετά το φαγητό θα αναχωρήσουμε για τα Ιωάννινα, όπου θα παραλάβουμε τα δωμάτιά μας σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η υπόλοιπη ημέρα θα είναι ελεύθερη για βόλτα στις ιστορικές γωνιές των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

Το Σάββατο 23/11/2019: Το πρωί του Σαββάτου μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα όμορφα Ζαγοροχώρια. Χωριά γραφικά, κρυμμένα στην αγκαλιά της φύσης, με σύμμαχο την ηρεμία και θέα που κόβει την ανάσα. Το Μονοδένδρι, το Τσεπέλοβο και το Πάπιγκο είναι κάποια από αυτά. Αφού θαυμάσουμε τις ομορφιές των χωριών του Ζαγορίου, θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα. Βράδυ ελεύθερο.

Την Κυριακή24/11/2019: Το πρωί της Κυριακής θα είναι ελεύθερο για να επισκεφτούμε το Ιστορικό Κέντρο των Ιωαννίνων, δέκα θησαυρούς, φανερούς αλλά και καλά κρυμμένους. Η παλιά πόλη, οι θρύλοι του Κάστρου, το νησάκι της λίμνης, η παραλίμνια περιοχή, τα Μουσεία αλλά και το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης είναι κάποιοι από αυτούς.
Μετά τη βόλτα μας στην πόλη των Ιωαννίνων θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής το μεσημέρι για την Τρίπολη με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή μας για φαγητό.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 110 € με Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 50 € και περιλαμβάνει:
1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Ιωάννινα – Μέτσοβο – Ζαγοροχώρια – Τρίπολη
2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό
Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710-223 614 / 2710 -222 560 & 6988010000 και στην ιστοσελίδα μας www.arcadiantours.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο