Η Έλενα Αθανασοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έλενα Αλεξάνδρου – Αθανασοπούλου είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης στο ψηφοδέλτιo του Γιάννη Σμυρνιώτη των Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Η Έλενα Αλεξάνδρου – Αθανασοπούλου είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης στο ψηφοδέλτιό μας των Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Με καταγωγή από τον Βόλο, από το 2010 ζει και δραστηριοποιείται στην Τρίπολη.

Είναι παντρεμένη με τον Φυσικοθεραπευτή Βασίλη Δημ. Αθανασόπουλο που κατάγεται από τη Νεστάνη και έχουν δυο γιούς.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στον Tομέα Διοίκησης Logistics και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Με σημαντική προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως στέλεχος Πολυεθνικής Εταιρείας Πετρελαιοειδών, στις αρχές του 2017, μετά από διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π., προσελήφθη στο Δήμο Γορτυνίας όπου και εργάζεται ως Οικονομολόγος ενώ συμμετέχει και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της Έλενας σε αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας για τη δημιουργία αλλά και τη λειτουργία ενός σύγχρονου Αυτοδιοικητικού Οργανισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στην προσπάθεια που οφείλουμε να καταβάλουμε για να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Έλενα, καλή επιτυχία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο