7η Γιορτή Ελαιολάδου & Ελιάς στην Δ.Κ. Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας | 4 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ερμιονίδας, η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, το Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας και οι Εθελοντικές Ομάδες Δ.Ε σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την γιορτή της ελιάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Κρανιδίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας καθώς και οι ελαιοπαραγωγοί και οι έμποροι.

Στο πλαίσιο του εορτασμού ο Δήμος διεξάγει διαγωνισμό για τη βράβευση του  καταστήματος, που θα διακοσμήσει τη βιτρίνα του με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, έχοντας ως κεντρικό θέμα την ελιά.

Από τις 11 το πρωί  στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού θα προσφερθούν δωρεάν εδέσματα  και άφθονο κρασί  σε όσους παρευρεθούν και τιμήσουν την γιορτή. Παράλληλα θα γίνει η βράβευση τριών μαθητών από το Γυμνάσιο, για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες,  με θέμα την ελιά  και  ενός καταστηματάρχη, για την πιο εμπνευσμένη βιτρίνα.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με γλέντι του οποίου την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν αναλάβει τόσο οι μουσικοί καλλιτέχνες   της επαρχίας μας, όσο και η χορευτική ομάδα του Δήμου, σε συνεργασία με την χορευτική ομάδα του Δήμου Κορινθίων.

Αναλυτικότερα ευχαριστούμε για την ενεργό συμβολή  στη διεξαγωγή της γιορτής τους παρακάτω φορείς και ιδιώτες :

  1. Ομάδα Αλληλεγγύης

  2. Λαογραφικό Εργαστήρι

  3.  Λαογραφικό Μουσείο

  4. Βιβλιοθήκη

  5. Χορευτικό Δήμου Κρανιδίου

  6. Σχολείο Α&Β Δημοτικό και Γυμνάσιο &Λύκειο  Κρανιδίου

  7. Καλλιτεχνική Ομάδα «Ερμιονιδείς»

  8. Προσκόπους

  9. Πολιτιστικό  Σύλλογο « Φάρος»

  10. Πολιτιστικό Σύλλογο Θερμησίας

  11. Συνεταιρισμό Θερμησίας

  12. Πολιτιστικός Σύλλογος Φούρνων Π.Ο.Φ.

  13. Δημαράκη Βαγγέλη, Τυποποιητήριο Ελαιολάδου «Ερμής»

  14. Ταβέρνα  «Καλλιδρόμι»

  15. Χορευτικό Σύλλογο Αλμυρής Κορινθίας «Φίλοι της παράδοσης».

Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και  τους  μουσικούς Μπουρίκα Δημήτριο και Κοροντίνη Ιωάννη, που μας τιμούν με την φυσική και  την καλλιτεχνική παρουσία τους.

Θερμά ευχαριστούμε και το super market Α.Β. Βασιλόπουλος Κρανιδίου για την στήριξή του και την προσφορά των πρώτων υλών, για την κατασκευή των εδεσμάτων, που θα προσφερθούν από τις ομάδες.

Ο Δήμος τέλος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους, όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την εν λόγω εκδήλωση  και να προβάλλουν τα προϊόντα τους.                  

Σας περιμένουμε όλους

giorti elias kranidi afisa

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο