Η «1η Σύναξη Λυκοπούλων Ανατολικής Πελοποννήσου» στο φιλόξενο Ναύπλιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σαββατοκύριακο  2&3 Νοεμβρίου 2019, στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «1η Σύναξη Λυκοπούλων Ανατολικής Πελοποννήσου». Λυκόπουλα από το Ναύπλιο, την Καλαμάτα, το Κρανίδι, το Άργος και την Τρίπολη, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ναυπλίου, έπαιξαν, τραγούδησαν, ξεναγήθηκαν και προσέφεραν στην πόλη. 

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα της πόλης και του ιστορικού κέντρου, τα χαμόγελα και η ευγένεια των κατοίκων αλλά και η Προσκοπική ζωντάνια, συνετέλεσαν στην τεράστια επιτυχία της δράσης αυτής.

Ευχαριστούμε θερμά, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας και την Πρόεδρο Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κα Ράλλη Μαρία για την παραχώρηση του σχολείου για τη διαμονή, τον υπεύθυνο Ηλεκτροφωτισμού και κήπων του Δήμου κο Χρόνη Νικόλαο, το γεωπόνο του Δήμου κο Λιακή Τάσο για τη βοήθεια στη δράση προσφοράς στο πάρκο Κολοκοτρώνη και τέλος, την τοπική Διεύθυνση Ναυπλίου των super market Κρητικός, τον φούρνο Στεφανόπουλος Κωνσταντίνος, την εταιρία catering του κου Καραμούντζου Τάκη και την κάβα Μακρής στο Άργος για την ευγενική τους χορηγία για τη διατροφή.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ναυπλίου για τη θερμή φιλοξενία και στον κο Παναγόπουλο Θάνο, μέλος της ΕΠΠ Άργους και συντονιστή της Π.Ο.Π.Π. Ανατολικής Πελοποννήσου για τη μεγάλη και σημαντική του βοήθεια στη δράση.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη «2η Σύναξη Λυκοπούλων Ανατολικής Πελοποννήσου» και την επόμενη πόλη που θα τη φιλοξενήσει…
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο