Τιμά τους Γιαννακόπουλους η Ενορία Αγίας Τριάδος Σελλασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ενορίας Αγίας Τριάδος Σελλασίας προς τιμήν των ευεργετών της Ενορίας αλλά και ολόκληρου του χωριού. Οι ευεργέτες δεν είναι άλλοι από την οικογένεια Γιαννακόπουλου οι οποίοι από το ξεκίνημα τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους δεν ξεχνούσαν ποτέ την καταγωγή τους αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους τους συγχωριανούς τους!

Το Σάββατο το απόγευμα με πλήθος κόσμου αλλά και επισήμων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Αποκαλυπτηρίων της τιμητικής στήλης καθώς και η πραγματικά ενδιαφέρουσα γιορτή κατά την οποία παρουσιάστηκαν ύμνοι από την χορωδία των παιδιών της ενορίας μας, όλοι απόλαυσαν ένα νέο τραγούδι προς τιμήν της οικογένειας επίσης από την χορωδία μας, η ζωή τους εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων σαν αληθινό παραμύθι από δύο μεγαλύτερα παιδιά του κατηχητικού καθώς επίσης και ο κ. Σαράντος Καπετανάκης παρουσίασε το μεγάλο έργο της οικογενείας.

gianakop2

gianak3

Ο πατέρας Νικόλαος Τσέτσεκας πήρε τον λόγο και εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη των ενοριτών αλλά και όλων των παρευρισκομένων για όλα όσα έχουν κάνει αλλά και για το ότι νιώθουν ακόμη την αγάπη της οικογενείας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευστάθιος απεύθυνε πατρικές ευχές.

gianako5

Προς το τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά και δώρα σε όλους τους εκπροσώπους της οικογενείας, εκείνη την στιγμή μίλησε ο κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος εμφανέστατα συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να γίνει αυτή η όμορφη εκδήλωση αλλά και με μία υπόσχεση πως όλοι μαζί σαν μια ενωμένη οικογένεια θα είναι πάντα δίπλα στην Ενορία και στους συγχωριανούς τους σε ότι χρειαστούν.

gianako12

giakop13

gianako11

gianakop6

Επίσης μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Παναγούλιας και εκείνος συγκινημένος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη αλλά και την αγάπη των γονέων και θείων του για τον τόπο τους, την ιστορική Σελλασία.

Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις με το Μνημόσυνο προς τους κεκοιμημένους ευεργέτες Βασιλική, Παύλο, Αθανάσιο και Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

gianako7

gianak10

Η εκκλησία κατάμεστη από κόσμο και η οικογένεια ιδιαίτερα συγκινημένη παρακολούθησε τον πατρικό λόγο του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Ευσταθίου ο οποίος με έκδηλη την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του ιδίου αλλά και ολόκληρου του εκκλησιάσματος έληξε τις εκδηλώσεις της Ενορίας.

gianakop9

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο