Φωταγώγηση δέντρων σε Πλατύ, Άρι, Αριοχώρι, Λαίϊκα, Ασπρόχωμα και Θουρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018, φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις Τοπικές Κοινότητες Πλατέος, Άριος, Αριοχωρίου, Λαιΐκων, Ασπροχώματος και Θουρίας, υπό βροχή το Σάββατο και με καλό καιρό την Κυριακή.

Ο Δήμαρχος παρέστη στις σχετικές τελετές, τις οποίες κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και έδωσε τις προσήκουσες ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο Π. Νίκας ζήτησε από τους πολίτες να έχουν θάρρος και αισιοδοξία σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας, τονίζοντας πως το ενδιαφέρον και η φροντίδα όλων θα πρέπει να εστιάζεται στη νεολαία, που αποτελεί την ελπίδα της Ελλάδος.

nikas xristoug

Οι εκδηλώσεις έγιναν με τη συνδρομή των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, που προσέδωσαν σ’ αυτές ιδιαίτερο χρώμα, όπως στα Λαίϊκα, όπου μέλη του τοπικού Συλλόγου με εθνικές ενδυμασίες απέδωσαν παραδοσιακούς χορούς.

nikas xoroi

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο