Σε Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πύργο και Αμαλιάδα η δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

Σε Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πύργο και Αμαλιάδα η δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» από την Π.Δ.Ε. και το Ι.Ο.Α.Σ. «Πάνος Μυλωνάς»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμη χρονιά στηρίζει τη δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», σε συνεργασία με το Ι.Ο.Α.Σ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» που πραγματοποιείται με επιτυχία σε μεγάλα αστικά κέντρα και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Η δράση για την πανευρωπαϊκή κινητοποίηση των πολιτών και την πρόληψη της αποφυγής των τροχαίων ατυχημάτων, που πραγματοποιείται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου2019, έχει συμπεριληφθεί στο ετήσιο σχέδιο δράσης που εκπονεί ηΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την πρόληψη, ενημέρωση και προαγωγή της υγείας των πολιτών της και θα διεξαχθεί σε κεντρικά σημεία των πόλεων, Πάτρας, Αγρινίου, Μεσολογγίου, Πύργου και Αμαλιάδας, κατά τις νυκτερινές ώρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ως αρωγός της δράσης, θα ενωθεί με τους εκατοντάδες εθελοντές του Ι.Ο.Α.Σ. που θα βρίσκονται και φέτος έξω από προκαθορισμένα πολυσύχναστα νυχτερινά κέντρα και στέκια πόλεων, για να ενημερώσουν σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ, σε σχέση με την οδήγηση και να ενθαρρύνουν τους νεαρούς επισκέπτες να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του.

Περισσότεροι από 2.500 νέοι οδηγοί παίρνουν μέρος κάθε χρόνο στην «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς ατυχήματα» του Ι.Ο.Α.Σ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», μια βραδιά-θεσμό, όπου πολίτες και φορείς σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ι.Ο.Α.Σ. και αναλαμβάνουν δράση για την προστασία της ζωής και των νέων ανθρώπων στους δρόμους της χώρας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο