Παρουσίαση Βιβλίου: O Χρήστος Δημόπουλος στον Πύργο

Ο γνωστός παρουσιαστής της παιδικής εκπομπής “Ουράνιο Τόξο” και συγγραφέας Χρήστος Δημόπουλος, θα βρίσκεται στον Πύργο για την παρουσίαση της νέας περιπέτειας του Ήπιου Θερμοκηπίου.

Με αφορμή αυτό, το Βιβλιοπωλείο Κορκολή και οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του γνωστού τη Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 20:00, στην παρουσίαση της τέταρτης περιπέτειας του Καθηγητή Ήπιου Θερμοκήπιου, της Αθηνάς και του Ορέστη που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ερμού 3, Πύργος, τηλ.: 26210 22674).

Παιδιά, ελάτε να μάθουμε αν η σπάνια έκδοση ενός ιστορικού έργου που ανήκε στον παππού του Λόγιου Λεξιλόγιου μπορεί να βοηθήσει τον Θερμοκήπιο και τα εγγονάκια του να αποκτήσουν το σπαθί του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Για δεκαπέντε χρόνια παρουσίαζε από την ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. Τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία για παιδιά. Από τις Εκδόσεις Ψυχογίος κυκλοφορούν τα βιβλία του ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΕΛΙΣΣΩ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 1, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 2, ΟΙ ΟΥΦ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥ, Η ΕΒΔΟΜΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 3, ΚΙΒΩΤΟΣ και ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 4.

Η νέα περιπέτεια του Καθηγητή Ήπιου Θερμοκήπιου 

Ο Ήπιος Θερμοκήπιος, η Αθηνά και ο Ορέστης, αυτή τη φορά με τον ΜακΝτούγκαλ σύμμαχο αντί για εχθρό, κάνουν ένα δύσκολο ταξίδια στα βάθη της Κεντρικής Ασίας για να ανακαλύψουν ένα αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Η αναζήτησή τους, με τα λίγα στοιχεία που τους έχει δώσει ο φημισμένος αρχαιολόγος σερ Μόρτιμερ Κράκινγκτον, τους οδηγεί στο Τουρκμενιστάν, στον επίσης αρχαιολόγο Ραχίμ Αμπντουλραχμάνοφ, ο οποίος τους στέλνει στην ιστορική πόλη Χίβα, στο Ουζμπεκιστάν, για να βρουν τον λαογράφο Ρουστάμ Σαρίποβιτς Χολικούλοφ. Και ενώ πλησιάζουν στη λύση του μυστηρίου, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο καθηγητής με τα εγγόνια του βρίσκονται μόνοι και αβοήθητοι στην έρημο Κιζίλ-Κουμ, προτού φτάσουν τελικά στη Σαμαρκάνδη, όπου θα συναντήσουν την όμορφη νομάδα Γκιουλτσετσέκ… Άραγε, μια σπάνια έκδοση ενός ιστορικού έργου που ανήκε στον παππού του Λόγιου Λεξιλόγιου, μπορεί –έστω και την τελευταία στιγμή– να βοηθήσει τον Θερμοκήπιο και τα εγγονάκια του;

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο