«Βαριά» ήττα στην Κηφισιά ο Σύλλογος Δρομέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων καλούνταν να δώσει το πρώτο φετινό εκτός έδρας της παιχνίδι στην Κηφισιά επί της ΑΕΝ Κηφισιάς. Μια αναμέτρηση στην οποία οι «Αρκάδες» ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια όσο το δυνατόν πιο καλή εμφάνιση απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Αγωνιστικά το απόγευμα της Κυριακής 20/10 η ομάδα της Τρίπολης αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία απέναντι στην τοπική ομάδα, με αποτέλεσμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να χάσουν την επαφή με το σκορ.

Οι παίκτες του Ηλία Μπαλή αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, αδυνατώντας να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλη. Μετά το 32-15 του α’ δεκαλέπτου που αποτυπώνει την πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά των «κυανοκιτρίνων», η συνέχεια δεν διαφοροποίησε την εικόνα του ματς.

Στη β’ περίοδο οι «γηπεδούχοι» ελέγχοντας πλήρως το ματς έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 58-26 και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» τη νίκη στην αναμέτρηση.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο