Με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια, ο Θάνος Χουλιάρας του Γ.Σ ΑΡΚΑΔΙΑΣ στο 1ο Olympians Run International

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζει με επιτυχία τους δρομικούς αγώνες αντοχής σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ο αθλητής του Γ.Σ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και συντάκτης του μεγάλου αθλητικού περιοδικού iRUN Magazine, Θάνος Χουλιάρας με καταγωγή από τη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας. 

Έξι και πλέον συμμετοχές μετρά ήδη ο αθλητής σε σημαντικούς αγώνες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του ΣΕΓΑΣ και της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ αγώνες όπως ο 14ος Μαραθώνιος Μεσσήνης, το Πύργος Νight Run, το 6ο Attika Run – Gran Prix, το Kallithea Run αλλά και το Endonight Run & Walk Piraeus 2019 και μάλιστα πολύ ψηλά σε θέσεις στις γενικές κατατάξεις όλων των συμμετεχόντων.

6atticarunfun190331 3.0002

Πριν λίγες μέρες, ο αθλητής του Γ.Σ ΑΡΚΑΔΙΑΣ συμμετείχε και στο Α’OLYMPIANS RUN International, μια διεθνής διοργάνωση που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι και περιλάμβανε αγώνες αντοχής 10χλμ 5χλμ και 2,5χλμ περιμετρικά των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α.

xouliaras

H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International σε τρεις πόλεις της Ελλάδας, το Μαρούσι,το Ρέθυμνο και φυσικά την Αρχαία Ολυμπία. Οι αγώνες έχουν τριπλό σκοπό αφού μέρος των εσόδων αφιερώνονται:

 ● Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

 ● Στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που υποστηρίζει το έργο των Ελλήνων Παραολυμπιακών Αθλητών

 ● Στη Δύναμη της Προσφοράς που προωθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς

Εκεί συναντήθηκε με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ενόργανης Γυμναστικής στους Κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, με τους δυο συνομήλικους να ανταλλάσουν ευχές και πειράγματα ενώ συζητήθηκε και ο αγώνας που έλαβε χώρα για πρώτη φορά εκεί όπου γεννήθηκε ο σπουδαίο Έλληνας Ολυμπιονίκης Μαραθωνοδρόμος Σπύρος Λούης.

Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε και η πρόσκληση του Λευτέρη Πετρούνια από τον Θάνο Χουλιάρα στον 3ο κατά σειρά αγώνα Olympians Run που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Αρχαία Ολυμπία.

olympiansrun190414 5.0201

Να σημειωθεί εδώ, πως εκ των διοργανωτών του Α’OLYMPIANS RUN International στην Ελλάδα, ήταν και ο σπουδαίος Έλληνας πρωταθλητής στο ακόντιο, Ανδρέας Καπώνης. Ο Καπώνης υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αθλητές του ακοντισμού στη χώρα μας έχοντας αναδειχθεί Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης.

Ο Ανδρέας την Κυριακή 14 Απριλίου ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ήταν παρών στο Μαρούσι σαν φυσικά ο διοργανωτής αλλά και διευθυντής της Feelgood Sports εταιρίας υποστήριξης του αγώνα,  και συναντήθηκε με τον Θάνο Χουλιάρα με τον δεύτερο να του εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για την απίστευτη και εξαιρετική διοργάνωση.

Ο Ανδρέας ξαφνικά το ίδιο βράδυ έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του στίβου και του ΣΕΓΑΣ. ”Ρε συ Ανδρέα…χτες ήμασταν μαζί τι να πώ πραγματικά Καλό Ταξίδι ΜΕΓΑΛΕ Ανδρέα..σε ευχαριστώ για το χθεσινό υπέροχο τελευταίο σου αγώνα…”, αποχαιρέτησε  με συγκίνηση στο facebook, τον Ανδρέα, ο Θάνος Χουλιάρας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο